25 rezultatų ieškant "marinuoto"
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Marinuotos krevetės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr lukštentų krevečių 100 ml smulkiai pjaustyto svogūno 2 lupti, be sėklų, smulkiai pjaustyti pomidorai ½ šaukštelio druskos ¼-½ šaukštelio rupiai maltų juodųjų pipirų 1 šaukštelis cukraus 1 citrinos sultys 1 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai
Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Gaminimas: 50..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Maltiniai „Siurprizas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g maltos kiaulienos, bandelė, 2.0,5 stiklinės pieno, svogūnas, 3.5 gabaliukai marinuoto moliūgo, 4.100 g fermentinio sūrio, 5.80 g kumpio, kiaušinis, džiūvėsėlių, aliejaus, šaukštas pomidorų padažo, pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.L vandens, 3 šaukštai druskos, 200g acto, 3vnt lauro lapų, 3vnt kalendros grūdelių, truputis krapų, 500g špraginių pupelių, 6 šaukštai cukraus. i Gaminimas: Pupelių ankštis marinuokite n..
Recepto vertinimas:
Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg voveraičių, truputis druskos Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS CUKINIJOS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 litrai vandens, 5 šaukštai ( be kaupo) druskos, 1 stiklinė acto, 5 šaukštai cukraus Gaminimas: Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam minkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krap�..
Recepto vertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės Ingridientai: 1 stiklinė 9% acto, 2 stiklinės vandens, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukštai druskos, krapų, lauro lapų, pipirų. Gaminimas Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinat..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS KRIAUŠĖS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių ir truputį cinamono. Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, į..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS SLYVOS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. vengrinių slyvų, stiklinė 6% acto, stiklinė vandens, 250g. cukraus, keletas gvazdikėlių, cinamono žievelė. Gaminimas: Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įberti..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausniai (šniceliai)
Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..
Recepto vertinimas:
Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu
Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtuIngridientai:10 vištų kulšelių, šaukštelis druskos, vienos citrinos sultys. Marinatui: 400 g natūralaus jogurto, svogūnas, česnako skiltelė, 2 šaukštai smulkiai sutarkuoto šviežio imbiero arba šaukštas džiovintų imbierų miltelių, truputi..
Recepto vertinimas:
Keptos marinuotos daržovėsIngridientai:2 nedideli baklažanai, 2 raudonosios paprikos, 2 nedidelės cukinijos, 4 vidutinio dydžio pievagrybiai, druskos. Marinatui: 65 ml alyvuogių aliejaus, 65 ml citrinų sulčių, 2 šaukštai susmulkintų bazilikų, skiltelė česnako, druskos.Gaminimas Ba..
Recepto vertinimas:
Krevetės, marinuotos su laimų sultimis
Krevetės, marinuotos su laimų sultimisIngridientai:16 neluptų ir nevirtų tigrinių krevečių, 2 laimai, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės česnako.Gaminimas Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dube..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmis
Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmisIngridientai:6 porcijos: 2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 ančiuviai, nuvalyti ir smulkiai supjaustyti, 4 lapeliai šviežių susmulkintų metų, 3 ryšulėliai šviežiai kapotų petražol..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
Ekvadorietiškai marinuotos krevetės
Ekvadorietiškai marinuotos krevetėsIngridientai:750 g šviežių nevirtų krevečių, 10-12 žalių citrinų, žiupsnelis Kajeno pipirų, 50 g baltųjų svogūnų, 1 arbatinis šaukštelis pomidorų koncentrato, 50 g pomidorų sulčių.Gaminimas Krevetes nuplaukite, nuimkite kiautus, sudėkite į..
Recepto vertinimas:
Marinuotos agurkų salotos su morkomis (Ramunės)
Marinuotos agurkų salotos su morkomis (Ramunės)Ingridientai:4 kg agurkų, 3 kg morkų, 400 g svogūnų, 200 g petražolių lapelių, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukštai druskos, 5 šaukšteliai citrinų rūgšties.Gaminimas Agurkus, morkas, svogūnus ir petražoles smulkiai supjaustyti, sumaiš..
Recepto vertinimas: