Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g agurkų gabalėlių, 10g svogūnlaiškių, 50g saldrūgščio aliejaus užpilo, 5g petražolių lapelių
Gaminimas:
Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), burokine tarka užtarkuokite 15g morkų, jas apibarstykite 40g kalafiorų žiedynų (žalius kalafiorų žiedynus laikykite pamerktus parūgštintame vandenyje) apdėliokite 30g pomidorų skiltelių, 30g agurkų gabalėlių. Ant viršaus užberkite 10g svogūnlaiškių, supjaustytų įskypais gabalėliais, salotas apšlakstykite 50g saldrūgščio aliejaus užpilo, apibarstykite 5g petražolių lapelių. Galite užbarstyti ir keletą spanguolių. Išeiga – 195/50g
Tinka vartoti su:
Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!