20 rezultatų ieškant "skyscio"
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Apkeptos paprikos sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 vidutinės raudonosios paprikos 1 nedidelė geltonoji paprika 1-2 nedideli kajeno pipirai 3 skiltelės česnako 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g vištienos sultinio 0,5 puodelio grietinėlės Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C...
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 1 - 2 svogūnai, 1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 - 4 šaukštai grietinės, 6 - 8 vidutinio dydžio pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų ar petražolių..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Apkepta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtos kalakutienos, 100 g kumpio, šaukštas margarino, petražolės šaknis, poras, 2 šaukštai miltų, stiklinė pieno, druskos, 2 kiaušiniai, šaukštas sviesto, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Supjaustytą mėsą ir kumpį sudėti..
Recepto vertinimas:
Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..
Recepto vertinimas:
Grybų omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 1 petražolė, 1 šaukštas sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 3 šaukštai grybų, sultinio, druskos, riebalų. Gaminimas: Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad ind..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio, 2 - 3 šaukštai aliejaus, druskos, garstyčių, pipirų, acto arba rūgščių sulčių, aštraus padažo. Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti p..
Recepto vertinimas:
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
Jautiena su grybais ir vynuIngridientai:4 gabalėliai jautienos filė (po 225 g), 300 ml sauso raudonojo vyno, 300 ml portveino, 150 g nuvalytų ir supjaustytų grybų, 4 svogūnai, 300 ml sultinio, 75 g sviesto, 225 g špinatų, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas susmulkintų ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniaisIngridientai:Plikytai tešlai: 25 g sviesto; 75 g miltų; 15 g krakmolo; 3 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Trapiai tešlai: 180 g miltų; 50 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Rie..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis viščiukasIngridientai:1 viščiukas, 2 svogūnai, 3 morkos, 1 stiklinė baltojo vyno arba vynuogių sulčių,prieskonių, 70 g šokolado, 0,5 citrinos.GaminimasViščiuką įtriname prieskoniais ir pamarinuojame 3-4 vai. Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, išimame ir tame pačiame..
Recepto vertinimas: