15 rezultatų ieškant "litru"
Morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 morkos su lapais, 2 vidutinės bulvės, svogūnas, krapai, petražolės, aliejus. Gaminimas: Bulves ir morkas švariai nuplaukite su šepetėliu. Bulves smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dėkite į puodą bulves, morkas, supja..
Recepto vertinimas:
Laimo-citrinų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (2 litrai - 16 porcijų) 4 puodeliai pieno 1,5 puodelio cukraus 1 puodelis grietinėlės 1 šaukštelis susmulkintos citrinos žievelės 0,3 puodelio citrinų sulčių 1 šaukštelis susmulkintos laimo žievelės 3 šaukštai laimo sulčių Gamin..
Recepto vertinimas:
Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..
Recepto vertinimas:
Varškės užkandis su lašišaIngridientai: 300 ml grūdėtos varškės 300ml riebesnės grietinėles 2 pomidorai 200 g sūdytos lašišos 1,5 šaukšto želatinos krapų,svogūnų laiškų, kitų žalumynų,prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos ''Prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.kg agurkų, 3 šaukštų druskos, 2 šaukštų cukraus, 1 sauja krapų, skiltelės česnako, 3vnt serbentų lapų, 3 vnt vyšnių lapų, krienų lapų Gaminimas: Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
Aštri lęšių sriubaIngridientai:12 porcijų: 700 g geltonųjų lęšių, 1 lauro lapelis, 5 česnako skiltelės, 200 g svogūnų, 12 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 aitrioji paprika, 1 šaukštas kmynų, 1,7l. tirpaus daržovių sultinio, druskos, pipirų, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 400 g ..
Recepto vertinimas:
Morkų sulčių gėrimas (Jūratės)
Morkų sulčių gėrimas (Jūratės)Ingridientai:500g morkų sulčių, 1 litras vandens, truputis cinamono, imbiero, citrinos sulčių, medaus.Gaminimas Išspaustas šviežias morkų sultis sumaišyti su litru virinto atvėsinto vandens, paskaninti citrinų sultimis ir medumi. Įberti malto cin..
Recepto vertinimas:
Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas)
Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas) Ingridientai: Marinatas 3 litrų stiklainiui 2 lauro lapeliai, 3 - 4 pipirai, šaukstas cukraus, 2 šaukstai druskos, šaukštelis citrinos rūgšties, krapų, vyšnių, serbentų, krienų, gelsvės lapų (galima dėti tik krapų) Gami..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai (skanūs) Ingridientai: 1.5 litro vandens 200 gramų 9% acto, 200 gramų cukraus, 2 valgomieji šaukštai druskos, pipirai, lauro lapeliai, krapai, juodųjų serbentų lapai, vyšnių lapai, česnakas (galima skiltelės ir lapus) Gaminimas Agurkus nuplauti į stiklai..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkaiIngridientai:Agurkai, kartieji pipirai, saldieji pipirai, lauro lapai, krapai, vyšnių ir serbentų lapai, krieno šaknis, trys šaukštai cukraus, trys šaukštai druskos,100 gramų acto.GaminimasĮ trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti ver..
Recepto vertinimas:
Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..
Recepto vertinimas: