Marinuoti agurkai (skanūs)
Ingridientai:
1.5 litro vandens
200 gramų 9% acto,
200 gramų cukraus,
2 valgomieji šaukštai druskos,
pipirai,
lauro lapeliai,
krapai,
juodųjų serbentų lapai,
vyšnių lapai,
česnakas (galima skiltelės ir lapus)
Agurkus nuplauti į stiklainį sudėti visus prieskonius tada talpiai sudėti agurkus. Pirmiausia užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti (jei 3 litrų stiklainiai - 25-30 minučių). Po to nupilti, sudėti druską, cukrų ir prieš užvirimą - actą. Užvirti ir užpilti ant agurkų. Uždaryti metaliniais dangteliais ir laikyti šiltai kol atvės.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!