14 rezultatų ieškant "liks"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Apkepas su vanile Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės pieno 3 kiaušiniai 1/4 stiklinės cukraus pudros 1/4 šaukštelio vanilės esencijos maltų muskato riešutų (apiberimui) Gaminimas: Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Karščiui atsparų indą išklokite folija. Dubenyj..
Recepto vertinimas:
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Guliašas su ryžiaisIngridientai:500 g neriebios kiaulienos, 300 g ryžių, po 2 žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos ankštis, 3 dideli gabaliukai konservuotos paprikos, vidutinio dydžio žalias agurkas, 2 rauginti agurkai, 3-4 pomidorai, 3 šaukštai pomidorų padažo, 3 šaukš..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių
Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..
Recepto vertinimas:
Kalukutienos ir daržovių salotos
Kalukutienos ir daržovių salotosIngridientai:2 petražolių šaknys, 2 svogūnai, 0,5l. sauso baltojo vyno, 800 g baltos kalakuto mėsos (krūtinėlės), maltų raudonųjų pipirų, druskos, 100 ml riebios grietinėlės, 2 šaukštus raudonojo vyno acto, 1 citrina, koriandro žaluma.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis
Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 2 kiaušiniai; 1 arb. š. acto; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. lydyto sviesto; Aliejaus tešlai aptepti; Miltų kočioti; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 250 g braškių; 500 g obuolių; 50 g cukraus; 500 g varškės..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENA SU VYŠNIŲ PADAŽUIngridientai:1 višta3 šaukštai aliejaus1 šaukštas sviesto1 stiklinė sultinio4 šaukštai degtinės1,5 stiklines vyšnių2 šaukšteliai krakmolopipirų, druskos pagal skonįGaminimasViš..
Recepto vertinimas:
OBUOLIAI VANILINIAME PADAŽEIngridientai:6 obuoliai0,5 l vandens0,5 stiklinės cukraus6 šaukštai juodųjų serbentų drebučiųvanilės lazdelėPadažui: 0,5 l pieno1 šaukštas sviesto1 šaukštas krakmolo1 kiaušinis1 šauk&..
Recepto vertinimas:
Obuolių marmeladasIngridientai:2,5 kg obuolių, 500 g cukrausGaminimasObuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis, sudėti į puodą, apibarstyti cukrumi ir 24 vai. laikyti kambario temperatūroje. Susidariusias sultis nupilti ir virti..
Recepto vertinimas:
Obuolių sūris IIIIngridientai:1 kg obuolių, 200 - 250 g cukrausGaminimasObuolius su kieta žievele nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis, užberti cukrumi ir palikti kambario temperatūroje 12-24 vai. Kitą dieną sultis nupilti..
Recepto vertinimas:
Bailey's cofeeIngridientai:35 ml Baileys likerio, 1 šaukštelis tirpios kavos, plaktos grietinėlės šaukštas.GaminimasDaroma į taurę. Pusę taurės pripilti karšto vandens, įberti tirpią kavą, išmaišyti, supilti Baileys,..
Recepto vertinimas: