20 rezultatų ieškant "liesos salotos"
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Bulvės įdarytos sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 didelės su lupenomis išvirtos bulvės 200 g liesos varškės 200 g fermentinio rokforo sūrio 2 šaukštai sviesto 2-3 šaukštai sukapotų svogūnlaiškių 1 šaukštelis saldžios maltos paprikos pipirų 1 šaukštas rupios druskos Gami..
Recepto vertinimas:
Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Paskrudintos uogos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių arba šaldytų uogų, pvz., mėlynių 200 ml liesos grietinės 75-100 ml geltonojo cukraus Gaminimas: Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietin�..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)
Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g sviesto 50 g mielių 50 ml drungno vandens 200 g liesos grietinės (10–18%) 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 valgomasis šaukštas cukraus 2 kiaušiniai 800–900 ml (480–540 g) kvietinių miltų Įdar..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Pietų Amerikos meilės gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 ml pieno 2.100 ml liesos grietinėlės 3.100 g juodojo šokolado 4.1 šaukštelis vanilės cukraus 5.3 šaukštai Demerara cukraus 6.0,25 šaukštelio druskos 7.40 ml tamsiojo romo 8.1 raudonas aitrusis pipiras Gaminimas: Supja..
Recepto vertinimas:
Makaronai su vištienos kepenėlėmis
Makaronai su vištienos kepenėlėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g makaronų 2.1/4 stiklinės alyvų aliejaus didelis smulkiai supjaustytas svogūnas 3.1-2 sutrintos česnako skiltelės 4.1/2 stiklinės supjaustytos liesos bekonienos 5.500g supjaustytų vištų kepenėlių šaukštas..
Recepto vertinimas:
Sraigės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 porcijoms paruošti reikia: 2.400 gramų miltų; 3.1 kiaušinio; 4.20 gramų šviežių arba džiovintų mielių; 5.1/4 litro pieno; 6.80 gramų sviesto arba margarino; 7.60 gramų cukraus; 8.100-150 gramų razinų; 9.250 gramų liesos varškės; pie..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Mėsos plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juod�..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 400 g miltų,1 kiaušinio, 1 žiupsnelio druskos, 75 g cukraus,200 g sviesto. Įdarui 1,5 kg slyvų, 500 g liesos varškės, 1 citrinos,100 g cukraus, 1 žiupsnelio druskos, 40 g krakmolo,125 g grietinėlės, 5 kiauš..
Recepto vertinimas:
Muštinėliai su varške Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 140g mišinio Naturalis, 1 kiaušinio, 160g liesos varškės,aliejaus kepimui Gaminimas: 140 g mišinio užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), sudedame 1 kiaušinį, 160 g pertrintos va..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su kiaušiniais
Daržovių salotos su kiaušiniaisIngridientai:10 kiaušinių 300 g šaldytų žirnelių 4 maži pomidorai druskos Užpilui: 50 g liesos varškės 50 g majonezo 2 šaukštai kečupo 50 g susmulkintų svogūnų 125 ml grietinės pipirų maltų saldžiųjų paprikų..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių apkepas su kumpiuIngridientai:4 kiaušiniai, 150—200g virto rūkyta kumpio ar liesos mėsos, 200 g duonos, petražolių lapelių, pipirų, 1 šaukštas taukų, druskos.Gaminimas Duona supjaustoma nedideliais gabalėliais ir pakepinama riebaluose. Į riebalais išteptą apkep..
Recepto vertinimas:
Krabų lazdelių salotosIngridientai:300g mėsos (jautienos arba liesos kiaulienos), 300g bulvių, 200g agurkų, 100g salotų, 50g krabų lazdelių, 3 virti kiaušiniai, 150g majonezo.Gaminimas Mėsą išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supj..
Recepto vertinimas:
Ragu su marinuotais agurkaisIngridientai:500 g bulvių,300 g morkų,400 g marinuotų agurkų,500 g liesos mėsos,Magi kubelis,Pipirai,Vegeta,Pomidorų padažas.GaminimasBulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemt�..
Recepto vertinimas: