8 rezultatų ieškant "lajaus"
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniaiIngridientai:0,5kg jautienos, prieskonių, druskos. Įdarui: 250 g jautienos lajaus ar lašiniukų, 250 g juodos ruginės senos duonos, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės sultinio, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabali..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių šašlykaiIngridientai:460 g avių kepenėlių, 120 g avių lajaus, šaukštelis susmulkintų petražolių, žagrenių vaisių, druskos.Gaminimas Nuėmę plėvelę, supjaustome kepenėles 30-40 g svorio gabalėliais. Avių lajų supjaustome 10-15 g svorio gabalėliais. Ant iešmų paka..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: