4 rezultatų ieškant "kvepianciu"
Aguročių ikra Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g aguročių, 50 g pomidorų, 20 g. aliejaus, 50 g svogūnų, 2 g česnakų, druskos pipirų. Gaminimas: Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale mal..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Gaminimas: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su par..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI GRYBAI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens. Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais
Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiaisIngridientai:3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l vandens.Gaminimas Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val. Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agr..
Recepto vertinimas: