10 rezultatų ieškant "krosneleje"
Nugarinė su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sūrios nugarinės, 20 ml. šviežių aplsinų sulčių, 1 apelsino žievelė supjaustyta juostelėmis, 10 sutrinto kardamono ankščių, 1 cinamo lazdelė, 6 svogūnai, 3 šaukštai medaus. Gaminimas: Nupjauti nuo mėsos riebalus, įdė..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai balandėliai su malta mėsa
Tradiciniai balandėliai su malta mėsaIngridientai:Šviežias baltagūžis kopūstas, kubelis daržovių sultinio, 500 g maltos veršienos, 2 šaukštai pomidorų tyrės, po pusę stiklinės miltų, grietinės, virtų ryžių, svogūnas, pagal skonį druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 3 ..
Recepto vertinimas:
Vokiškas Kalėdų keksasIngridientai:450g. miltų, 125g. tirpinto sviesto, 5 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, 150g. razinų, 75g. citrusinių vaisių cukatų, 150g. grustų riešutų, 100ml. pieno, 4 šaukštai romo, 7g. sausų mielių, 2 lašai vanilės esencijos, citrinos žievelė, �..
Recepto vertinimas:
Citrininis varškės pyragas (foto)
Citrininis varškės pyragas (foto)Ingridientai:220g Philadelphia ar panašaus tepamo sūrio, 90g cukraus, 2 kiaušinių, 3 kiaušinių trynių, 2 citrinų tarkuotos žievelės, 100ml citrinos sulčių, 200ml riebios grietinėlės, 100 gramų sausainių, 50g sviesto, 100g šaldytų ar šviežių a..
Recepto vertinimas:
Balto šokolado tortasIngridientai:Tešlai: 100 g maltų migdolų, 150 g margarino arba sviesto, 6 kiaušiniai, 250 g cukraus, 250 g miltų, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, žiupsnelis druskos. Įdarui: 125 g džiovintų abrikosų (be kauliukų), 4 valg. šaukšt. apelsinų likerio, 330 g ab..
Recepto vertinimas:
MIKROBANGŲ KROSNELĖJE TROŠKINTA ŽUVIS
MIKROBANGŲ KROSNELĖJE TROŠKINTA ŽUVISIngridientai:2 gabalėliai upėtakio ar lašišos4 šaukštai balto vyno2 šaukštai vandensdruskos, pipirųbaziliko, smulkintų krapųGaminimasIš pradžių paruoškite su kuo valgys..
Recepto vertinimas:
Naminis kebabas Ingridientai: Tortilijos blynai, kiaulienos - veršienos faršas, kopūstai, majonezas, pomidorų padažas, agurkai. Gaminimas Kiaulienos - veršienos faršą pakepinti. Kopūstą supjaustyti, uždėti pomidorų padažo ir majonezo, druskos ir viską išmaišyti. Agurką s..
Recepto vertinimas:
Kepta duonaIngridientai:1 kepalas duonos5 cesnaku skilteles1/2 surio (butinai fermentinio)1/2 majonezo buteliukoGaminimasDuona supjaustyti skiltelemis, paskui iskepti mikrobangu krosneleje. Cesnaka sutrinti trintuveje. Suri sutarkuoti. Cesnaka, suri ir majoneza dekite ant iskeptos duonos, viska ism..
Recepto vertinimas: