2 rezultatų ieškant "kremai tortu pertepimui"
Tortukas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: apie 200 g sviesto indelis kondensuoto pieno 2 šaukštai kakavos apie 200 riešutų 200 g grietinėlės 3 šaukšteliai želatinos 1 plytėlė juodojo šokolado 1 pokas tortui lakštų Gaminimas: Želatiną ištirp..
Recepto vertinimas:
Desertas " Vaivorykštė"Ingridientai:Aviečių kremui: 50 g aviečių uogų, 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo), 50 g cukraus, 10 g želatinos. Šaltalankio kremui: 50 g uogų, 200 g grietinėlės, 70 g cukraus, 10 g želatinos, 50 g vandens. Šokoladiniam kremui: 200 g grietinėlės, 50 g cukr..
Recepto vertinimas: