20 rezultatų ieškant "kose be pieno"
Kruopų ir vaisių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 90 ml vandens1 šaukštas avižinių dribsniųkeletas vyšnių ar slyvų0.5 šaukštelio aliejaus Gaminimas: Uogas sutrinkite šakute ir sudėkite į jau išvirtą karštą košę. Viską gerai išmaišykite. ..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų kruopų košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 75 ml kukurūzų kruopų 250g mėgstamų šaldytų daržovių 2 valg. šaukštai aliejaus 1 kubelis vištienos sultinio su petražolėmis 600 ml vandens Gaminimas: Šaldytas daržoves patroškinti aliejuje. Užpilti verdančiu vandeniu, įd�..
Recepto vertinimas:
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Močiutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g “Malsenos Ekstra” miltų, 125 g sviesto, 60 g cukraus, 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos. Įdarui reikės: 400 ml pieno, 60–70g manų kruopų, 3 kiaušinio baltymų, 100 g cukraus, maltų gvazdikėlių, malto cinamono, 5–7 prin..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Manų košė su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g manų kruopų, 185 g pieno, vanilės, 10 g sviesto, 20 g cukraus, 0,25 kiaušinio, 10 g riešutų, 60 g šviežių arba 45 g konservuotų vaisių, 50 g abrikosų padažo, druskos. Gaminimas: Piene išvirkite tąsią manų košę su trupu..
Recepto vertinimas:
Bulvinės širdelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 virtos bulvės 0,5 stiklinės skaldytų kukurūzų kruopų 1 stiklinė pieno 2 šaukštai cukraus 20 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Papuošimui: 200 g grietinėlės 2 šaukštai cukraus lazdynų riešutų Gaminima..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Manų blynukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė manų, 5 stiklinės pieno, 3 šaukštai uogienės, 2 kiaušiniai, 1,5 šaukšto sviesto, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukšteliai kepimo miltelių, 1,5 stiklinės miltų, druskos, aliejaus. Gaminimas: Į puodą supilti 3 stiklines pieno, stikl..
Recepto vertinimas:
Grikių košė su riešutais Ingridientai: 200 g grikių, 2 šaukštuose sviesto, 100 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 100 g graikinių riešutų. Grikius nuplauti, gerai nuvarvinti, apkepti svieste. Abrikosus, slyvas supjaustyti kubeliais, graikinius riešutus pakepin..
Recepto vertinimas:
Graikiška kava Patiekalo šalis: Graikija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Tirpi kava “Nescafe” 2.Ledukai 3.Grietinėlė 4.Vanduo 5.Cukrus Gaminimas: 5 šaukšteliai tirpios kavos ir 3 šaukšteliai cukraus, užpilam šiek tiek vandens ir išmaišom, kad gautusi košė. Imam ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..
Recepto vertinimas:
Pyragas su soja Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sluoksniuota tešla,( galima pakeisti bulvių koše, sako skanu, nebandžiau); sojos lakštiniai, sūris, kiaušinis, brokoliai, svogūnas, pienas, miltai, sviestas, vegeta, bazilikas. Gaminimas: Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į f..
Recepto vertinimas:
Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..
Recepto vertinimas:
Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..
Recepto vertinimas:
Grybai su grikių košeIngridientai:l/2 kg grybų, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g sviesto, 100 g grietjnės, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė. Paruošti grybai patroškinami s..
Recepto vertinimas:
Riebioji košėIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų (valcuotų), 2 stiklinės geros (riebios) grietinės, 1 stiklinė saldaus pieno, druskos.Gaminimas Persijoti miltai išplakami su grietine ir šaukštu sukrečiami į verdantį pasūdytą pieną. Verdama ant mažos ugnies ir visą laiką..
Recepto vertinimas:
Skryliukai su bulvių košeIngridientai:Skryliukams: 200g miltų, vandens. Košei: 1,5kg bulvių, 100g šaltai rūkytos šoninės ar lašinukų, druskos.Gaminimas Nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves sumesti į verdantį vandenį, pagal skonį pasūdyti. Kol verda bulvės, iš miltų ir..
Recepto vertinimas:
Įdarytos bulvės (Pommes de terre farcies)
Įdarytos bulvės (Pommes de terre farcies)Ingridientai:18 vidutinio dydžio bulvių, 350 g morkų, 1 saliero šakelė, 350 g špinatų, kuokštelis svogūnų laiškų, kuokštelis kervelių, 1 indelis grietinėlės, 30 g lašišos ikrų, druskos, pipirų.Gaminimas Bulves nuplaukite ir 10 minučių..
Recepto vertinimas: