5 rezultatų ieškant "ketvirciu"
Skumbrė normandiškai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 skumbrės (apie 250 g) 2 svogūnai 5 dideli obuoliai 250 ml sidro (geriau obuolių) 50 ml obuolių acto 30 g sviesto 10 nedidelių svogūnų laiškai druskos, pipirų Gaminimas: Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogū..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g tepamojo grietinėlės sūrio, 250 g sviesto, 2 šaukštai rudojo cukraus, 0,5 kg miltų Įdarui: 350 g stambiai kapotų kepintų riešutų, 125 g rudojo cukraus, šaukštas cinamono, ketvirtis šaukštelio malto imbiero, kardamono (ant p..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..
Recepto vertinimas:
Pienių salotosIngridientai:Sauja jaunų pienių lapelių,1 virtas kiaušinis,1 riekelė batono,50 g lašinukų ar šoninės.Padažui:2 šaukštai aliejaus,2 šaukštai vyno acto,truputis garstyčių,druskos, cukraus.GaminimasPienių lapelius gerai nuplauname ir laikome15-20 min. šiltame vandenyje...
Recepto vertinimas: