4 rezultatų ieškant "kaulas"
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Veršienos vyniotinisIngridientai:1kg veršienos kumpio, 40 g sviesto, 1 morka, 1 petražolė, saliero, česnako, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), druskos, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais pr..
Recepto vertinimas:
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..
Recepto vertinimas: