14 rezultatų ieškant "karamelin"
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui 100 ml grietinėlės 1/2 šaukštelio cinamono Gaminimas: Tešlos ruo..
Recepto vertinimas:
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui: 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui: 100 ml grietinėlės ½ šaukštelio cinamono Tešlos ruošimas..
Recepto vertinimas:
Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai cukraus, 0,5 litro pieno, 2 pilni šaukštai krakmolo. Gaminimas: Puode paskrudinami 2 šaukštai cukraus, užpilama 1,5 stiklinės pieno ir pavirinama, kol cukrus ištirpsta. Supilama piene išleistas krakmolas ir cukrus, mai�..
Recepto vertinimas:
Karamelinis punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 citrina, 150 g gabalinio cukraus, 1 stiklinė romo, 0,3 litro balto vyno, 0,3 litro virinto vandens. Gaminimas: Citrinų žievelė sutrinama su gabaliniu cukrumi. Cukrus sudedamas į puodą, paskrudinamas ir, užpylus vynu, maišant verd..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje
Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..
Recepto vertinimas:
Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..
Recepto vertinimas:
KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAIIngridientai:500g sviesto500g cukraus125g miltų1/2 stiklinės grietinėlės500g kokoso drožliųGaminimasCukrų, grietinėlę, sviestą užvirti, nuimti nuo ugnies. Į gauta sirupą supilti miltus, gerai išmai..
Recepto vertinimas:
Vėjo malūnėliaiIngridientai:1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos, 1 karamelinio pudingo pakelis, cukraus pudros "malūnėliams" pabarstyti, 50 g midaus gėrimoGaminimasParuošiame karamelinį pudingą, kaipnurodyta ant pakelio, ir atvėsiname. ..
Recepto vertinimas:
KARAMELINIAI OBUOLIAIIngridientai:3 obuoliai, 30 g sviesto,60 g cukraus, 50 g razinų,1 taurelė romo.GaminimasRazinas apšlakstome romu ir paliekame 1 vai., kad įsigertų. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirčiais. Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame ..
Recepto vertinimas:
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE
APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽEIngridientai:6 dideli apelsinai be kauliukų,100 g (1/2 stiklinės) granuliuoto cukraus.GaminimasDaržovėms lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino žievelę ir supjaustome ją plonomis juostelėmis. Nuo kiekvieno apelsino ..
Recepto vertinimas:
TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS
TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAISIngridientai:Tešlai: 34 stiklinės miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 45 g sviesto,1 šaukštas pieno.Kremui: 12 indelio sutirštinto pieno su karamele, 200 g grietinės, 50 g likero.GaminimasMiltus pe..
Recepto vertinimas:
Karameliniai saldainiaiIngridientai:150 g cukraus,10 ml vandens,dantų krapštukų.GaminimasĮ puodą supilti cukru ir vandenį. Virti kol paruduos. Tada ant folgos sudėti dantu krapštukus ir ant ju supilti cukraus masę. Palaukti kol sustinks. (jurgis)..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: