13 rezultatų ieškant "kapotos te os receptas"
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su obuoliaisIngridientai:12 pyragėlių: 300 g kapotos tešlos, 400 g rūgščių obuolių, 100 ml obuolių vyno, 4 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3/4 šaukštelių cinamono, 2 gvazdikėliai, 1 baltymas, 1 šaukštai kalvadoso, truputį miltų, migdolų d..
Recepto vertinimas:
Bulvių kapotinėIngridientai:7—8 bulvės, 100 g taukų, 2 šaukštai išmirkytų smulkių miežinių kruopų, 1 svogūnas, maltų pipirų, lauro lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, smulkiai sukapojamos ar stambiai sutarkuojamos. Į puodą dedami riebalai, išlydomi, dedamos..
Recepto vertinimas:
Lazanija su jautienos raguIngridientai:1,25 stiklinės baltojo padažo, 9 - 12 lazanijos sluoksnių, 50g tarkuoto "Parmezan" sūrio. Padažui: Susmulkintas svogūnas, Skiltelė česnako, 1 kubeliais supjaustyta morka, 2 šaukštai aliejaus, 225g kapotos jautienos, 150ml raudono vyno, 100ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Lazanija rytietiškaiIngridientai:2 pomidorai, svogūnas, 200g vištienos kepenėlių, 5 šaukštai aliejaus ir desertinio vyno, 500g kapotos mėsos, 3 šaukštai pomidorų padažo, 250ml balto vyno, pipirų, cinamono, 0,5 šaukštelio džiovintų citrinos žievelių, lauro lapelis, 25ml grietinėl�..
Recepto vertinimas:
Kapotos silkės užkandisIngridientai:2 silkių filė, 1 virtas kiaušinis, 1-2 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 4-5 žalių salotų lapeliai, žalių petražolių lapelių.Gaminimas Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kur..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAIIngridientai:200 g konservuotų kukurūzų,2 kiaušiniai, 75 g miltų, 75 ml pieno,1 nedidelė cukinija, 2 svogūnų laiškai,raudonųjų pipirų, 45 ml aliejaus,druskos, pipirų, šviežios kalend..
Recepto vertinimas:
Kapotos tešlos obuolių pyragas
Kapotos tešlos obuolių pyragas Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai, 250 gramų kiaulinių taukų, 1/2 stiklinės parūgštinto vandens, 1/2 šaukštelio druskos Įdarui 600 gramų obuolių, 100 gramų razinų, 100 gramų riešutų, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai ..
Recepto vertinimas: