20 rezultatų ieškant "kalmaru salotos"
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Indelis midijų arba kalmarų, 300 gramų šaldytų krevečių, 150-200 gramų žuvies filė, 0,5 kilogramo ryžių, žiupsnelis raudonųjų pipirų, šafrano, druskos pagal skonį. Gaminimas: Perpla..
Recepto vertinimas:
Kalmarais įdaryti agurkai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 agurkai, indelis konservuotų kalmarų, svogūnas, majonezo, petražolių, maltų pipirų Gaminimas: Kalmarus nusunkite, susmulkinkite ir sumaišykite su taip pat smulkiai pjaustytu svogūnu. Krėskite majonezo, gardinkite pipirais. ..
Recepto vertinimas:
Kalmarų šašlykaiIngridientai:450 g kalmarų, ryšelis svogūnų laiškų, laimas. Marinatui: 2 šaukštai smulkiai supjaustytų čilių, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų mėtų, šaukštas cukraus, 3 šaukštai acto, šaukštas alyvų aliejaus.Gaminimas Kalmarus nuvalome ir supjaustome 15 - ..
Recepto vertinimas:
Grietinėje troškinti kalmaraiIngridientai:800g virtų kalmarų, 3 svogūnai, 100g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės vandens, ryšulėlis petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvoli..
Recepto vertinimas:
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu
Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažuIngridientai:500g nuvalytų kalmarų ar sepijų, 2 skiltelės smulkinto česnako, 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 išlukštentos krevetės, paliekant galvą ir žnyples, 6 didelės karališkos krevetės, 6 nuvalyti vėžiai, galvas pal..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmisIngridientai:4-6 porcijoms: 750 g moliuskų kriauklelėse, 750 g midijų geldelėse, 400 g mažų nuvalytų kalmarų, 750 g prinokusių kietų pomidorų, odelę nulupti ir išimti sėklytes, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 1 džiovintas aitrioji paprika, ..
Recepto vertinimas:
Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotosIngridientai:500 g. kalmarų, 6 kiaušiniai, 0,5 indelio kukurūzų, 2 svogūnai, majonezo, druskos, pipirų, žalumynų.Gaminimas Kalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius smulkiai..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos su obuoliaisIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų, 2 sūdyti agurkai, 4 virtos bulvės, 1 obuolys, 0,5 stiklinės juodųjų alyvų, 3 virti kiaušiniai, 1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 indelis majonezo, svogūnų laiškų, druskos.Gaminimas Šiaudeliais supja..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos su graikiniais riešutais
Kalmarų salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:500 g. kalmarų, 0,5 stiklinės razinų, 1 stiklinė graikinių riešutų, majonezo.Gaminimas Kalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vandenį nupilti ir razinas apdžiovinti. Kalmarus..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Ispaniška žuvies sriuba su šafranu
Ispaniška žuvies sriuba su šafranuIngridientai:6 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 didelės smulkiai supjaustytos morkos; 3 plonomis riekelėmis supjaustyti porai; 1 raudonas ir 1 žalias susmulkinti pipirai; 1 valg. š. maltos paprikos; Žiupsnelis šafrano; 2 stiklinės baltojo vyn..
Recepto vertinimas:
Kalmarai su šafranuIngridientai:2 porcijoms: 500 g šviežių kalmarų filė; 4 česnako skiltelės; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1 indelis grietinėlės; 1 citrinos sultys; 1 nubrauktas valg. š. krakmolo; druskos; kapotų petražolių; žiupsnelis šafrano; kiniškų žuvies prieskonių; ..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOSIngridientai:500g kalmarų6 kiaušiniai0,5 indelio kukuruzų2 svogūnaimajonezo, druskospipirų, žalumynųGaminimasKalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS
KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAISIngridientai:500 g kalmarų0,5 stiklinės razinų1 stiklinė graikinių riešutųmajonezoGaminimasKalmarus išvalyti, nuplauti ir išvirti. Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vanden..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ SALOTOS IIIngridientai:1 indelis konservuotų kalmarų,2 sūdyti agurkai,4 virtos bulvės, 1 obuolys,0,5 stiklinės juodųjų alyvų,3 virti kiaušiniai,1 indelis konservuotų žaliųjų žirnelių,1 indelis majonezo, svogū..
Recepto vertinimas: