20 rezultatų ieškant "juros gerybes"

Jūros lydekos kepsniukai

Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Viską sudėti į vieną masę ir sumaišyti. 24 val. palikti šaldytuve, prieš kepant vėl sumaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su jūros gėrybėmis

Jūros gėrybes atšildykite. Puode įkaitinkite aliejų (3 valgomuosius šaukštus), sudėkite atšildytas jūros gėrybes ir šiek tiek patroškinkite (kol suminkštės), apibarstykite druska, atvėsinkite. Konservuotas alyvuoges supjaustykite ratukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir išorės pasūdyti, gerai įtrinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti pusę žievelės. Ją kartu su pjaustytomis petražolėmis išmaišyti ir sudėti į žuvų vidų. Ešerius perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su daržovėmis

Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska, pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Po kelias riekeles kartu su keletu kadagio uogų, laurų lapeliu dėti į kiekvieną žuvį. Įpjovas susmeigti mediniais pagaliukais. Daržoves nuplauti, svogūną nul..

Recepto vertinimas: 5

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su žuvimi

Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną - žiedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarv..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Kepta jūros lydeka marinate

Žuvį pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose ir iškepti. Paruošti marinatą: į verdantį vandenį sudėti supjaustytas daržoves ir virti 15 minučių. Baigiant virti sumesti lauro lapelius, pipirus, pasūdyti, įberti cukraus, pipirų. Įpilti acto. Šį marinatą užpilti ant žuvies ir pala..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis suši

Ryžius išplauti, išvirti ir išskalauti obuolių acte. Bananus ir kivius išplauti ir nulupti, smulkiai supjaustyti. Konservuotus ananasus taip pat smulkiai supjaustyti. Ant bambukinio padėkliuko sudėti jūros kopūstus, ant jų sudėti šiltus išvirtus ryžius ir visą tai tolygiai paskirsty..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotų jūros jopūstų salotos

Į dubenį sudėti jūros kopūstus. Kiaušinius išvirti ir smulkiai supjaustyti, sudėti į kopūstus. Smulkiai supjaustyti krabų lazdeles ir sudėti į kopūstus. Įdėti majonezo, viską išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)

Išvalytą žuvį sudėti į skardą. Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos). Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes.Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, drusk..

Recepto vertinimas: 4

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Supjaustykite jūros gėrybes mažais gabalėliais, žnyples perskelkite pusiau. Didelėje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite jūros gėrybes ir pakepinkite ant vidutiniškai karštos ugnies 5 minutes. Lakštinius virkite pusę ant pake..

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Jūros kopūstų užkandis

Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Išmaišome, tiekiame su virtomis karštomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)

Sultinį užvirti ir virinti ant silpnos ugnies, kol bus ruošiamas risotto. Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti svogūnus, kol suminkštės, apie 2 min. Suberti sausus ryžius ir kepinti maišant apie 2 min., arba kol ryžiai pasidarys skaidrūs. Supilti vyną ir maišyti, kol susigers. Po vi..

Recepto vertinimas: 3

Kiniška jūros gėrybių sriuba

Jūros gėrybes sudedame į nedidelį kiekį vandens, apverdame. Praėjus 8 min. sudedame likusius produktus. Sriuba turėtų būti pakankamai aštri, negailime čili aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Makaronų salotos su jūrų šukutėmis

Paprastą ir askaloninį česnaką supjaustykite kubeliais. Laiškinius česnakus, pelerūną ir petražoles sukapokite. Išspauskite citriną. Suplakite citrinos sultis su askaloniniais česnakais ir puse paprastų česnakų. Po truputį įplakite aliejaus, kad padažas sutirštėtų. Jūros ..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiškas marinatas

Turimus ingredientus sudėti į indą ir gerai išmaišyti. Užpilkite ant raudonos mėsos, vištienos ar jūros gėrybių ir palikite marinuotis nuo trisdešimties minučių iki valandos. Nepalikite jūros gėrybių marinuotis ilgiau nei 30 minučių. Marinato rūgštis pažeis jūros gėrybes, j..

Recepto vertinimas: 5

Jūros lydeka su alyvomis

Žuvį pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, česnaką, petražoles, svogūnų laiškus, sumaišome juos su aliejumi, pasūdome, įberiame truputį pipirų.Į foliją sudedame gautą mišinį ant jo uždedame žuvį, aplaistome vynu ir užspaude foliją kepame ork..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka grietinės padaže

Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svogūną, apkepamekeptuvėje su aliejumi, įdedame miltų,supilame grietinę, paskaniname druska,pipirais, muskatais. •Kepimo formą patepame aliejumi, supilamepadažą, sudedame žuvį, ant kiekvienogabaliuko uždedame..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: juros gerybes