13 rezultatų ieškant "jaunas"
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..
Recepto vertinimas:
Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..
Recepto vertinimas:
Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..
Recepto vertinimas:
Kiškienos guliašas su grietinės padažu
Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..
Recepto vertinimas:
Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..
Recepto vertinimas:
Tuno apkepasIngridientai:Skardinė savo sultyse konservuoto tuno (185 g), 1 stiklinė ryžių, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas manų, svogūnas (100 g), sauja jaunų svogūnėlių su laiškais, 0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų, 4 pomidorai(400 g), 100 g tarkuoto fer..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)
Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)Ingridientai:6-8 porcijoms: 1 jaunas kalakutas (maždaug 3,5 kg); 1 svogūnas; 3 česnako skiltelės; 2 morkos; 2 saliero lapkočiai; Druska. Padažui: 14 aitriųjų paprikų (8 chiles anchos, 4 chiles pasillas, 2 chiles chipotles); 1..
Recepto vertinimas:
Marinuotos cukinijosIngridientai:Marinatui: 1,5 l vandens, 0,5 l 9% acto arba 40-45 g citrinų rūgšties,50 g druskos, 70 g cukraus, 4-6 laurų lapeliai, 10-12 kvapiųjų pipirų,4-6 skiltelės česnakų, peletrūno šakelė, krieno lapkotis, krap..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su padažuIngridientai:500 g karpis,citrininių žuvies prieskonių,1 citrinos sultys,2 šaukštai midaus gėrimo ''Vilnius'',druskos.Padažui:1 raudona paprika,3 skiltelės česnako,1 šaukštas marinuotų kaparė..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su padažu 2Ingridientai:500g karpisCitrininių žuvies prieskonių1 citrinos sultys DruskosPadažui:1 raudona paprika 3 skiltelės česnako 1 šaukštas marinuotų kaparėlių1 jaunas svogūnas su laiškaisKrapų2 šauk..
Recepto vertinimas:
Jaunasis DžonisIngridientai:30 ml juodųjų serbentų likerio,15 ml Vodka Keglevich e Pesca,puse banano,apelsinų sulčių.GaminimasĮ stiklinę įdėti ledo užpilti serbentų likeriu ir Vodka Keglevich e Pesca, ant viršaus sudėti pertrintą bananą ir taurę iki viršaus užpildyti apelsinų s..
Recepto vertinimas: