20 rezultatų ieškant "isvirtas"
Šparaginių pupelių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g šparaginių pupelių, žalias pomidoras, česnakas, aliejaus, žalumynų Gaminimas: Pupeles išvirkite vandenyje. Supjaustykite česnaką, svogūną, sudėkite susmulkintus žalumynus, supjaustytą pomidorą, išvirtas pupeles, į..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai perlinių kruopų, 2 šaukštai ryžių, 3 šaukštai pupelių, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, kmynų, mairūno, aliejaus, džiovintų prieskonių, žolių. Gaminimas: Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vak..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis įdaryti blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 bulvės, 0,25 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai miltų, 50 g taukų arba aliejaus, druska. Įdarui: 5 svogūnai, nedidelė galvutė žiedinių kopūstų, 50 g aliejaus, 1 – 2 kiaušiniai, druska. Gaminimas: I�..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Bulvių sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. bulvių, 1 kg. varškės, 3kiaušinių tryniai, 1 šaukštas kmynų, druska. Gaminimas: Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į viri..
Recepto vertinimas:
Spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g varškės, 2 šaukštai miltų, 100 g grietinės, 2 kiaušiniai, sodos, vanilinio cukraus, cukraus pudros, aliejaus kepimui. Gaminimas: Kiaušinus ištriname su cukrumi ir varške, grietinę sumaišome su soda, sudedame vanilinį cukrų bei miltus ..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 150 g rūgštynių, 50 g pieno, 50 g sviesto, 30 g pyrago, 10 g svogūnų, 10 g margarino, 5 g petražolių, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pus..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški cepelinai Ingridientai: 1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druska, 200 gramų mėsos faršo, aliejaus (virimui) Gaminimas Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagard..
Recepto vertinimas:
Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...
Recepto vertinimas:
Avižinių miltų spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės avižinių miltų, 1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės, 1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono, 0.75 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės cukr..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Sriuba su grybais ir daržovėmis
Sriuba su grybais ir daržovėmisIngridientai: 300 g šviežių grybų (gali būti ir džiovinti 50 g) 50 g perlinių kruopų 4 bulvės 2 svogūnai 2 morkos Lauro lapelis, keli kvepiantieji pipirai, druskos; Šaukštas sviesto. Gaminimas: Išvirtus grybus nusunkti. Į grybų sultinį..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės baltų virtų pupelių, 2 l mėsos sultinio, 1 morka, 4 bulvės, pusė saliero, grietinės, druskos, petražolių lapų Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti pjaustytą morką, salierą, bulves. Virti, kol suminkštės. Tada sudėti i�..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Žemaičių blynai Ingridientai: 1 kilogramas bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis kiaulienos faršo (įdarui) 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas sviesto arba margarino druskos, pagal skonį Gaminimas: Mėsos įdaras Kiaulienos faršą sumaišyti su prieskoniais ir iškepti keptuvėj..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
Škotiškai patiektas kiaušinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Kietai išvirtas kiaušinis, 2. maltos mėsos mišinys, 3.džiūvėsėliai. Gaminimas:Kietai išvirtas kiaušinis nulupamas, aptepamas maltos mėsos mišiniu, apvoliojimas džiūvėsėliuose ir kepamas gruzdintuvėje. Tokiu..
Recepto vertinimas:
Vištienos file su daržovėmis ir kariu
Vištienos file su daržovėmis ir kariuIngridientai:2 vištienos file,1 stiklinė šparaginių pupelių (gali būti šaldytų),0,5 stiklinės žalių žirnelių (gali būti šaltyti),1 stiklinė žiedinių kopū..
Recepto vertinimas: