21 rezultatų ieškant "vienai"
Greiti kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Faršas; prieskoniai; morkos; svogūnas; sūris. Gaminimas: Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir pat..
Recepto vertinimas:
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas:
Žąsis su veršienos įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, šaukštas čiobrelių, druskos, pipirų. Įdarui: 500 g maltos veršienos, 2 svogūnai, 2 bandelės, stiklinė pieno, žąsies kepenėlės, kiaušinis, trynys, 2 šaukštai krapų, 2 šaukštai petražolių lapelių, tarkuoto mus..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 400 g miltų,1 kiaušinio, 1 žiupsnelio druskos, 75 g cukraus,200 g sviesto. Įdarui 1,5 kg slyvų, 500 g liesos varškės, 1 citrinos,100 g cukraus, 1 žiupsnelio druskos, 40 g krakmolo,125 g grietinėlės, 5 kiauš..
Recepto vertinimas:
Braškių pagardas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus pudros, Gaminimas: Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite..
Recepto vertinimas:
Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas, Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..
Recepto vertinimas:
Lęšių sriubaIngridientai:1 stiklinės lęšių300 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaussvogūno50 g alyvuogių aliejaus200 g neaštraus pomidorų padažo300 ml mėsos sultiniodruskospipirųpetražolių1 dešrelėsGaminimasLęšius pamerkti į alų vienai..
Recepto vertinimas:
Desertinis omletasIngridientai:4 kiaušiniai, 200 g miltų, vanilinio cukraus, kepimo miltelių, 1 pakelis vanilinio pudingo, 375 ml pieno, 3 obuoliai, 4 šaukštai tirpinto sviesto, cinamono, cukraus, druskos.Gaminimas Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu ša..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su ryžiaisIngridientai:300 g ryžių, 0,5l. vandens, 3 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės česnako, 500 g pjaustytos mėsos, 2 saldžiosios paprikos, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, 300 g špinatų, 6 citrinos, koriandro žalumos, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)
Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)Ingridientai:4 gabalėliai vištienos filė, vištienos prieskonių, 2 valg. šaukšt. krakmolo, 2 valg. šaukšt. miltų, aliejaus kepimui. Padažui: 3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių, 2 šaukštai medaus, 2 šaukštai sojos padažo, 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)
Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)Ingridientai:500g miltų, nepilna stiklinė pieno, 20g mielių, 50g cukraus, 1 kiaušinis, 25g riebalų, truputis druskos.Gaminimas Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išmin..
Recepto vertinimas:
Tešloje kepti langustai su padažu
Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..
Recepto vertinimas:
Sicilietiškos kalafiorų salotos
Sicilietiškos kalafiorų salotosIngridientai:4 porcijoms: 1 nedidelis kalafioras; 300 g razinų; 20 g kepintų smulkintų migdolų; 2 valg. š. susmulkintų šviežių petražolių; 1 sutarkuota nedidelės citrinos žievelė. Padažui: 1 nedidelės citrinos sultys; ½ arb. š. malto cinamono; ..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..
Recepto vertinimas:
SUMUŠTINIAI SU KIAUŠINIAISIngridientai:1 kiaušinis1 svogūnas1 šaukštelis majonezo (galima ir be jo)pusė batonopagal skonį druskosGaminimasSupjaustom batoną riekėmis. Smulkiai supjaustom svoguną, įmušam kiaušinį, idedam majone..
Recepto vertinimas:
Kepta duona IIIngridientai:1 duonos kepalaspuse galvutės česnako druskos (pagal skonį)aliejaus (per 2 cm nuo keptuvės pripilti)GaminimasDuoną supjaustome riekėmis po to supjaustyti stačiakampiais griežinėliais.Į keptuvę pripilti aliejaus ir kai ..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS DESERTASIngridientai:200 g ananasų griežinėlių,200 g vanilinio varškės sūrelio,1 šaukštas romo,1 šaukštas medaus,2 puseles konservuoto persiko,1 šaukštelis maltos kavos.GaminimasAnanasą susmulkinti. Kelis grie..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su sūrio įdaruIngridientai:6 kiaušiniai,3 šaukštai pieno,30 g sviesto,druskos,150- 200 g fermentinio sūrio,krapų,petražolių lapelių.GaminimasKiaušiniai išplakami su druska, supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Į keptuvėje ištirpintą sviestą pilamas nestoras tešlos s..
Recepto vertinimas: