20 rezultatų ieškant "ismirkytu"

Vaisinis faršas

Vaisinis faršas Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  * 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); * ½ puodelio susmulkintų morkų; * ½ puodelio susmulkintų salierų; * 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; * 2 valg. šaukštai sviesto; * ½ arb. šaukštelio druskos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 vidutinio didumo griežtis, 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 svogūnas, sviestas, grietinė, druska. Gaminimas: Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpy..

Recepto vertinimas: 0

Pupelėmis įdarytos bulvės

Pupelėmis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 1 kiaušinis, 50 g olandiško sūrio arba pyrago džiūvėsių. Įdaras; 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūnų ar maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nupjaukite ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai, įdaryti grybais

Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 morkų, 2 valgomųjų šaukštų medaus, šaukšto razinų, 6-7 džiovintų slyvų, pieno, sviesto.  Gaminimas: Nuskustas morkas supjaustykite smulkiais kubeliais ir troškinkite piene su sviestu, kol bus ..

Recepto vertinimas: 2

Varškės apkepas su obuoliais

Varškės apkepas su obuoliaisNeseniai iš Ikiuko parsinešiau obuolių pyrago receptą. Paveikslėlyje jis taip gražiai ir gardžiai atrodė, kad susigundžiau išsikepti. Tai vat kepinys pavyko , tikrai buvo gardus, bet į pyragą man jis buvo nelabai panašus, tad leidau sau jį pervadinti į ap..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos dešrelės

Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kukuliai

Vištienos kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.0,5 kg vištienos 2.2 - 3 riekelės pyrago pusė stiklinės pieno šaukštas sviesto kiaušinis pusė stiklinės grietinės arba grietinėlės prieskonių druskos prieskoninų daržovių stiklinė svogūnų padažo Gaminimas: Mėsa sumal..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta makaronais

Antis, įdaryta makaronais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1.200 g makaronų, 2.200 g slyvų, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai sviesto, 5.1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapų. Gaminimas: Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronu..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis

Įdaryta žąsis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta žąs..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis 2

Įdaryta žąsis 2 Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta ž�..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kotletai

Žuvies kotletai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g jūros lydekos arba sterkų file 2.1 riekutė batono 3.2 kiaušiniai 4.100 g pieno 5.100 g grietinėlės Gaminimas: Žuvį be odos ir kaulų 2 kartus sumalame su piene išmirkytu batonu, įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, supi..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis faršas

Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..

Recepto vertinimas: 0

Saldi bulvių krakmolo sriuba

Saldi bulvių krakmolo sriubaIngridientai:Stiklinė bulvių krakmolo, 1—2 kiaušiniai, 0,5l vandens, litras pieno, 2 šaukštai džiovintų išbrinkintų ir susmulkintų obuolių ar razinų, truputis druskos ir cukraus.Gaminimas Kiaušiniai išplakami, sudedamas krakmolas ir išminkoma ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės, įdarytos pupelių įdaru

Bulvės, įdarytos pupelių įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, kiaušinis, 50 g olandiško sūrio ar pyrago džiūvėsėlių. Įdaras. Stiklinė išmirkytų pupelių, kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūno ar maltų pipirų, druskos. Gaminimas Nuskustoms bul..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiški jautienos kukuliai

Aukštaitiški jautienos kukuliaiIngridientai:600g. jautienos, 2 riekės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių, 10 g kmynų, druskos, l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti, 1 stiklinė kmynų padažo (žiū..

Recepto vertinimas: 5

Maltiniai

MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..

Recepto vertinimas: 0

Juodoji rožė

Juodoji rožėIngridientai:30 ml baltojo desertinio vyno,20 ml degtinė,30 ml juodųjų serbentų likerio,vyšnių, išmirkytų likeryje,ledo gabaliukų.GaminimasVisus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbe..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: ismirkytu