20 rezultatų ieškant "gaminamas"

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Žuvienė “Marselietė” su šafranu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikėsVienas (125 mg) pakelis šafrano plaušelių;0,5 kg lašišos ir sterko;0,5 saliero;100 g porų;100 g pomidorų;100 g svogūnų;50 g morkų;20 g pankolio;20 g pomidorų pastos;druskos, baltųjų pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Morkų pyragas

Morkų pyragasIngridientai: 250g miltų 200 g cukraus nepilna stiklinė aliejaus 3 kiaušiniai 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų 2 stiklinės tarkuotų morkų 1/2 stiklinės razinų Pagaminimo būdas: Miltus išmaiš..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Šokoladinis pyragaitis slepia savyje karamelės srautą. 1.0,75 puodelio sviesto 2.190 g pusiau saldaus šokolado gabaliukų 3.3 kiaušiniai 4.3 kiaušinių tryniai 5.0,3 puodelio cukraus 6.1,5 šaukštelio vanilės 7.0,3 pu..

Recepto vertinimas: 0

Kakavinis kolos pyragas

Kakavinis kolos pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1,5 stilinės zefyrų, 3.1 stiklinė cukraus, 4.1 stiklinė sviesto, 5.2 arbatiniai šaukšteliai kakavos, 6.1 stiklinė kolos, 7.0,5 stiklinės rūgpienio, 8.2 išplakti kiaušiniai, 9.1 šaukštelis sodos. Glaistui: 1..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..

Recepto vertinimas: 5

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai gryno (plain) neriebaus (low- fat) jogurto; 3 valg.š. medaus (arba pagal skonį); 1 mažas apelsinas, “zested” (nutarkuota vien geltonoji žievelės dalis, neliečiant švies..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti pomidorai

Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų.   Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai

Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..

Recepto vertinimas: 0

Lydytas sūris

Lydytas sūrisIngridientai:0,5kg varškės, 100 g sviesto, 2—3 tryniai, druskos, kmynų.Gaminimas Į varškę įberiama kmynų, druskos ir laikoma šiltai 2—3 dienas. Paskui į ją supilamas tirpintas sviestas ir kaitinama maišant, kol pasidaro vientisa masė. Po to sudedami išpl..

Recepto vertinimas: 0

Šatrijos raganų kepsnys

Šatrijos raganų kepsnysIngridientai:600 g kiaulienos (be kaulų), 1—2 svogūnai, prieskonių, kadagio uogų, burokėlių rūgšties, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Kastinys su varškeIngridientai:300 g varškės, 100 g sviesto, 2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė rūgusio pieno, kmynų, druskos.Gaminimas Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išs..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su braškėmis

Blyneliai su braškėmisIngridientai:3 kiaušiniai, 100g miltų, 1 stiklinė pieno, riebalų kepimui, 100g braškių, 100g cukraus ir miltinio cukraus užbarstymui.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai ir maišant supilamas pienas. Tada sudedami išplakti baltymai..

Recepto vertinimas: 3

Ravioli su jautiena ir špinatais

Ravioli su jautiena ir špinataisIngridientai:60g tešlos, 100g pomidorų padažo, 20g sūrio. Įdarui: 50g jautienos, 40g trintų špinatų, 1/3 žalio kiaušinio trynio, 1/3 virto kiaušinio trynio, 10g sūrio, maltų muskato riešutų, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pagaminkite tradicin..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Lazanija su jautienaIngridientai:500g paruoštos lazanijos tešlos, 70g sviesto, 300g jautienos faršo, 100g saliero šaknies, 1 morka, svogūno galvutė, 5 skiltelės česnako, stiklinė sauso raudono vyno, 100g pomidorų, druskos, pipirų, stiklinė Bešamelio padažo.Gaminimas Paruoškite teš..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su abrikosais

Veršiena su abrikosaisIngridientai:1 kg veršienos, 200 g svogūnų, 4 šaukštai aliejaus, truputis druskos, pipirų ar kitų jums patinkančių prieskonių, 500 g džiovintų abrikosų, 3 šaukštai balto vyno, truputis petražolių.Gaminimas Apvirtą veršieną supjaustyti nedideliais ga..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)Ingridientai:Kiaulės šonkaulių, medaus (1 litrui vandens- 100g medaus), sojų padažo, imbiero, anyžių, raudonojo vyno, pipirų, česnakų, svogūnų, druskos.Gaminimas Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pači..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: gaminamas