7 rezultatų ieškant "formelems"
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis apelsinų želė; 1 pakelis vyšnių želė; 200 g. grietinėlės; 2 šaukštai cukraus. Kisieliui: 100 g. šokolado; 1 stiklinė pieno; 1 šaukštas krakmolo; 1 pakelis vanilinio cukraus; truputis aliejaus formelėms patepti..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su sūriu ir kumpiuIngridientai:300g. sluoksniuotos tešlos, kiaušinis, 70g. lieso virto kumpio, 80g. tarkuoto fermentinio sūrio, 3 šaukštai grietinės, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių, muskato riešuto, riebalų formelėms patepti, druskos, pipirų.Gaminimas Tešlą i..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertasIngridientai:1 pakelis apelsinų želė, 1 pakelis vyšnių želė, 200 g. grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, Kisieliui: 100 g. šokolado, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštas krakmolo, 1 pakelis vanilinio cukraus, truputis aliejaus formelėms patepti.Gaminimas Iš kis..
Recepto vertinimas:
Citrininiai keksiukaiIngridientai:180 g sviesto arba margarino, 220 g cukraus pudros, druskos, 3 kiaušiniai, 250 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, riebalų (formelėms patepti), 2 šaukštai citrinos sulčių.Gaminimas Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukraus pudra ir žiupsneli..
Recepto vertinimas:
Krepšeliai su uogomisIngridientai:12 porcijų 250 g miltų, 125 g minkšto sviesto, 3 šaukštai cukraus, kiaušinis, 700 g įvairių vasarinių uogų, 8 g želatinos, 6 šaukštai uogų ar vaisių džemo, žiupsnelis druskos, sviesto formelėms patepti.Gaminimas Miltus suberiame ant lentelės ka..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaruIngridientai:4 vidutinio dydžio krepšeliams: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 70 g razinų; 4 valg. š. romo; 300 g rūgštokų obuolių; 1 arb. š. cinamono; 2 valg. š. medaus; 2 valg. š. cukraus; 3 baltymai; Riebalų fo..
Recepto vertinimas: