Šokoladinio kisieliaus desertas
Ingridientai:1 pakelis apelsinų želė,
1 pakelis vyšnių želė,
200 g. grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
Kisieliui:
100 g. šokolado,
1 stiklinė pieno,
1 šaukštas krakmolo,
1 pakelis vanilinio cukraus,
truputis aliejaus formelėms patepti.
Gaminimas
Iš kisieliui skirtų produktų išverdame šokoladinį kisielių. Jį supilstome į aliejumi pateptas formeles ir atvėsiname. Želė ištirpiname (kiekvienam pakeliui želė - 1,5 stiklinės karšto vandens) ir supilame į desertinius indelius. Kai želė sustingsta, ant jos uždedame išimtą iš formelės šokoladinį kisielių ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėle.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!