7 rezultatų ieškant "eserio"
Žuvies guliašas su kalendra Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 asmenims 800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių 2 dideli pomidorai 100 g agurkų 3 šaukštai aliejaus Šaukštelis druskos Maltų pipirų 3 šaukštai labai riebios grietinės ½ ryš..
Recepto vertinimas:
Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su žuvimiIngridientai:200 g šaldytos menkės, jūros ešerio ar kitos žuvies, 3—4 bulvės, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 15 g riebalų, petražolių lapelių.Gaminimas Nuvalyta, be kaulų žuvis supjaustoma gabaliukais ir 10—15 min. verdama, paskui su..
Recepto vertinimas:
Žuvies užkandėlėIngridientai:600g. starkio, jūrų ešerio ar kitokios baltos jūrinės žuvies filė, 50g. miltų, 50g. kukurūzų miltų, 2 skiltelės česnako, 125ml. alaus, agurkas, aitriosios paprikos ankštis, 2 kiaušiniai, vienos citrinos sultys, 2 šaukštai saldžiojo aitriųjų paprik..
Recepto vertinimas:
Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)
Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)Ingridientai:50 g makaronų, 100 g šparaginių pupelių, 60 ml sultinio, 150 g jūros ešerio, 1 a.š. citrinos sulčių, 1 a.š. rapsų aliejaus, 1 š. parmezano, petražolių, pipirų, druskos, citrinos žievelės.Gaminimas Makaronus ir šparagines p..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)Ingridientai:600-700 g žuvies filė (ešerio, raudonojo rifų ešerio arba kitos tvirtos mėsos žuvies); 1 žalioji citrina; Druska ir ką tik malti baltieji pipirai; 120 g maltų migdolų; 200 g Crème fraîche arba riebios grietinės; 5 valg. š..
Recepto vertinimas:
Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)
Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)Ingridientai:1,4 kg išdarinėto raudono rifų ešerio; 6-7 česnako skiltelės; 8-10 juodųjų pipirų grūdelių; Maždaug 2-3 cm ilgio gabalėlis cinamono lazdelės; 2 gvazdikėliai; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; ½ arb. š. kmynų; 125 ml apelsinų..
Recepto vertinimas: