20 rezultatų ieškant "esencija"
Vaisinis sandešasIngridientai: 2 pakelių varškės 7-8 šaukštų cukraus 1,5 puodelio kokoso drožlių 1 mango smulkiai supjaustyto kubeliais (be žievės) 1 šaukšto vanilijos esencijos Gaminimas: Varškę padėkite į dubenėlį ir suminkykite su cukrumi. Apšlakstykite vanilijos ..
Recepto vertinimas:
Kokosiniai triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g sviesto; pusė stiklinės cukraus pudros; 2 tryniai; 1,5 stiklinės kokoso drožlių; 100 g sausainių; 2 šaukštai kokosų likerio; lašelis romo esencijos; Gaminimas: Sviestą ištrinti su cukrumi ir tryniais. Suberti sumaltus sa..
Recepto vertinimas:
Duonos ir sviesto pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.30g išsukto sviesto 2.6 plonos vakarykštės baltos ar juodos duonos riekelės su nupjaustyta plutele 3.3/4 stiklinės džiovintų vaisių mišinio 4.3 šaukštai cukraus pudros šaukštelis prieskonių mišinio 5.2 truputį paplakti ..
Recepto vertinimas:
Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..
Recepto vertinimas:
Škotiški trapučiaiIngridientai:225 g kvietinių miltų, 60 g ryžių miltų, 175 g minkšto sviesto, 60 g cukraus, 25 g miltinio cukraus, šaukštelis vanilės esencijos, druskos.Gaminimas 1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuv..
Recepto vertinimas:
Bananai su likeriu kremuIngridientai:Bananas, maža imbiero lazdelė, 15 ml apelsinų sulčių, 20 ml „Cointreau" likerio, 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos, kiaušinio trynys, šaukštelis cukraus, 30 ml karšto pieno, vanilės esencijos, 60 ml grietinėlės, šokolado papuošti.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Tortas su abrikosaisIngridientai:100 g šokolado, 320 g sviesto, 120 g cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 2 kiaušiniai, 150 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 180 g grietinėlės, 1 pakelis vanilinio kremo miltelių, 450 ml pieno, 1/3 romo esencijos, 850 ml indo konservuotų ..
Recepto vertinimas:
Kokteilis su arbataIngridientai: 1. Sidras 100g 2. Citrinos griežinėlis 5g 3. Vyšnia 5g 4. Arbatžolių esencija 10g 5. Gabalinis cukrus 10g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Cukraus gabalėlį padeginti iki rudumo ir įdėti į taurę. kartu su ledo gabaliuku ir vyšnia, supilti arbat�..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su kepureIngridientai:3 trynių ir 1 kiaušinio, cukraus, margarino, grietinės, miltų, kepimo miltelių. Įdarams : 1. Varškė, 2 tryniai, cukrus, riešutai ( bet kokie ), migdolų esencija ( nebūtina). 2. Obuoliai, cukrus, cinamonas. Gaminimas Tešlą užma..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, 250 g. sviesto, 4 šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai, kepimo miltelių, 1 stiklinė cukraus, romo esencijos, 2 šaukštai sviesto, džiūvėsėlių. Varškės masei: 1 kg. riebaus varškės sūrio, 150 g. sviesto, 5 kiaušiniai, 0,5 stiklinės mi..
Recepto vertinimas:
Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)
Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)Ingridientai:Tešla: 4 kiaušiniai, 200 g margarino, 2 stiklinės miltų, 4 šaukštai bulvių krakmolo, 1 stiklinė cukraus, 1 šaukštas kepimo miltelių, migdolų esencijos. Masė: 300 g aguonų, 1 kiaušinis, šaukštas slyvų (aš dėjau bruknių) džem..
Recepto vertinimas:
Vokiškas Kalėdų keksasIngridientai:450g. miltų, 125g. tirpinto sviesto, 5 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, 150g. razinų, 75g. citrusinių vaisių cukatų, 150g. grustų riešutų, 100ml. pieno, 4 šaukštai romo, 7g. sausų mielių, 2 lašai vanilės esencijos, citrinos žievelė, �..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)
Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)Ingridientai:240 ml miltų; 1 a.š. kepimo miltelių; 0,25 a.š. druskos; 2 kiaušiniai; 100 g minkšto sviesto; 170 ml cukraus; 0,5 a.š. vanilės esencijos; 240 ml šilauogių ar vyšnų; (jeigu šaldytos – atitirpinti) miltų uogomis apvolioti.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)
Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)Ingridientai:6 maži kiaušiniai; 110 g cukraus pudros; 150 g miltų; 0,5-1 a.š. kepimo miltelių; 100 g tirpinto sviesto; 30 g kondensuoto pieno; 1 š. vanilės esencijos; 2 š. kakavos miltelių; 3-4 š. vandens arba pieno; Ištirpinti kakavos miltelius vanden..
Recepto vertinimas:
Šokoladinės „marmurinės" bandelės
Šokoladinės „marmurinės" bandelėsIngridientai:90 g pusiau saldaus (juodojo) sutrupinto šokolado, 125 g patrupinto šokolado su lazdynų riešutais, 2 dideli kiaušiniai, lengvai suplakli, 200 g natūralaus jogurto, 100 g cukraus, 1 1/4 šaukštelio vanilės esencijos, 90 g ištirpinto s..
Recepto vertinimas:
"Velnio" pyragasIngridientai:150 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 ml pieno, 1 šaukštas citrinos sulčių, 200 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 125 g sviesto, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 dideli kiaušiniai, 1 ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai " Spanguolėlė"Ingridientai:Tešlai: 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druska. Spanguolių drebučiams: 1 stiklinė spanguolių, 1,5 stiklinės vandens, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis želatinos. Kremui: esencija, citrinos rūgštis, �..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Mandarinų - varškės tortasIngridientai:250 g grietinės (riebios grietinėlės), 1 arbat. šaukšt. tirpios kavos, 150 g cukraus, 100 g šokolado, 100 g geros kokybės margarino, 150 g kukurūzų dribsnių, 5-6 mandarinai, 5 arbat. šaukšt. želatinos, 400 g pertrintos per sietelį varškės (20..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai:100 g margarino kepiniams 150 g cukraus migdolų esencijos ~250 g miltų (gali prireikti ir šiek tiek daugiau) 3 kiaušinių 1/2 šaukšto sodos acto nugęsinimui VIRŠUI: 600 g varškės 2 kiaušinių cukraus, pagal skonį (~150 g) vanilės esencijos džiovintų vaisi..
Recepto vertinimas: