25 rezultatų ieškant "eles"
Bandelės Dvi valandos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 valg. šaukštai mielių; 8 puodeliai miltų; ¾ puodelio maltų linų sėmenų; 1 puodelis cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis druskos; 3 puodeliai drungno vandens 1 puodelis išmirkytų razinų. Gaminimas: Į dubenį įpilkite puo..
Recepto vertinimas:
Sojos dešrelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 – 3 pakelių sojos faršo, 100gr. batono minkštimo, 1 ar 2 šaukštų krakmolo, 1 česnakų galvutės, 2 šaukštai miltų, 60gr. augalinio aliejaus, 50gr. sojos grietinėlės (galima ir be jos), 50gr. pomidorų pa..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Dešrelės tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. miltų, 35g. šlapių mielių, 50g. kepimo margarino, 1 stiklinė pieno, po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos, 8 hotdoginės dešrelės, 1 kiaušinis. Gaminimas: 16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir..
Recepto vertinimas:
Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės grietinėlės 2 šaukštai cukraus pudros 4 kiaušinių tryniai šaukštas želatinos pagal skonį vanilės Gaminimas: Į kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, pilama užvirinta karšta grietinėlė. Masė maišoma ir kaitinama..
Recepto vertinimas:
Keptos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 obuolys 1 valgomasis šaukštas sviesto arba margarino 2 valgomieji šaukštai cukraus Gaminimas: 1. Nulupkite obuolį, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. 2. Pakepkite obuolio skilteles keptuvėje ant sviesto ar margarino. P..
Recepto vertinimas:
Keptos vištų kulšelės su daržovėmis
Keptos vištų kulšelės su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vištų kulšelės, 1 saldžioji paprika, saujelė alyvų, 1 kiaušinis, 1 valg. šaukštas miltų, džiūvėsėlių, vištienos prieskonių, kario, druskos, pipirų. Gaminimas: Kulšeles įtrinti prieskoniais ir pali..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Keptos bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bandelės, 2 obuoliai, 100 g varškės, šaukštas medaus, 100 g sviesto, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas: Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutark..
Recepto vertinimas:
Citrininės lazdelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g sviesto, 250 g miltinio cukraus, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai grietinės, 250 g miltų, 250 g bulvių krakmolo, 1 citrinos žievelė. Gaminimas: Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palik..
Recepto vertinimas:
Bananų apkepėlės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bananai, 4 šaukštai kokoso drožlių, 2 šaukštai cukraus pudros, šaukštas sviesto, 2 šaukštai razinų, 3 šaukštai romo, žiupsnelis cinamono, druskos, šaukštas sviesto indams ištepti. Gaminimas: Razinas 1 valandą mirkyti rome. Bana..
Recepto vertinimas:
Bulvių lazdelės su sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. virtų bulvių, 100 g. miltų, 100 g. margarino, 1 kiaušinis, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit sumink..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Bulvinės širdelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 virtos bulvės 0,5 stiklinės skaldytų kukurūzų kruopų 1 stiklinė pieno 2 šaukštai cukraus 20 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Papuošimui: 200 g grietinėlės 2 šaukštai cukraus lazdynų riešutų Gaminima..
Recepto vertinimas:
Širdelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (15 vienetų) 25 g mielių250 ml šilto vandens25 g skysto margarino25 ml sirupo0,5 šaukštelio druskos400-500 g miltųsezamo, aguonų arba Demerara cukraus Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įbe..
Recepto vertinimas:
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Grybų ir virtų bulvių bandelės
Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..
Recepto vertinimas:
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g džiovintų pupelių, 300 g grybų, 150 g rūkytos nugarinės, 1 šaukštas sviesto, 1 didelis svogūnas, vandens arba sultinio, druskos, pipirų, laiškinio česnako arba svogūnų laiškų, 3 šaukštai pomidorų..
Recepto vertinimas:
Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Padaže keptos paukštienos kulšelės
Padaže keptos paukštienos kulšelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg paukštienos kulšelių 5 dideli saldžiarūgščiai obuoliai česnako galva majonezo 1 kibirėlio druskos pagal skonį paukštienos prieskonių 1 kg bulvių kmynų aliejaus pusė stiklinės G..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..
Recepto vertinimas: