20 rezultatų ieškant "darzoviu ir grybu apkepas"

Šalta, aštri daržovių sriuba

Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su mėlynių padažu

Lašiša su mėlynių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 lašišos gabalai 3 šaukštai lydyto sviesto Pusė šaukštelio pipirų 150 g mėlynių uogienės 2 šaukštai smulkintų svogūnų 2 skiltelės česnakų 1 šaukštelis čiobrelių 1 šaukštelis garstyčių 2 skiltelės citrinos Šau..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovių priedu

Silkė su daržovių priedu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 125 g daržovių, 20 g salotų, 1 kiaušinis, 1 šaukštas majonezo, prieskonių, žalumynų. Gaminimas: Per vidurį lėkštės ištieskite salotų lapus, ant jų dėkite griežinėliais supjaustytą silkę. Iš kraštų sud..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su varške

Balandėliai su varškeIngridientai: Kopūsto gūžė, šaukštas riebalų, 2 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės, 2 stiklinės daržovių sultinio. Įdarui: 500 g varškės, 0,5 stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, 0,5 stiklinės griet..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..

Recepto vertinimas: 0

Studentiškos bulvės

Studentiškos bulvės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 500g (pakelis) šaldytų daržovių (svarbu kad būtų šparaginės pupelės, morkos ir t.t) 1 šaukštas “Vegeta” prieskonių aliejus Gaminimas: Į įkaitintą aliejų supilame šiaudeliais pj..

Recepto vertinimas: 0

Įvairių daržovių salotos

Įvairių daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. įvairių daržovių (morkų, petražolių, salierų, porų, žaliųjų žirnelių, agurkų, pomidorų), 2 obuoliai, 4 šaukštai aliejaus, acto, druskos, cukraus.  Gaminimas: Obuoliai, morkos, salierai ir petražolės nuvalom..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškai paruošti ryžių makaronai

Rytietiškai paruošti ryžių makaronai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos4 porcijos makaronų, 400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų) šaukštelis aliejaus, šaukštas sezamų sėklų, rytietiškas padažas, ridikėliai Gaminimas: Išvirkit..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė 2

Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..

Recepto vertinimas: 4

Citrinų sriuba

Citrinų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 citrinos, 1 l daržovių nuoviro, 1/3 stiklinės grietinės, šaukštas sviesto, 1,5 šaukšto ryžių, druskos. Gaminimas: Citrinas nuplykyti, nulupti žievelę ir įmesti ją į pasūdytą verdantį daržovių nuovirą. Virti 5 minutes. 2 citrinas..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..

Recepto vertinimas: 0

Menkės troškinys su šparagais

Menkės troškinys su šparagais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g menkės, 2.500 g šparagų, 3.200 g pievagrybių, 4.100 g žaliųjų žirnelių, 5.svogūnas, 6.2 šaukštai krapų, 7.2 šaukštai citrinos sulčių, 8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės, 9.stiklinė daržovių nuoviro, ..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Ivairių daržovių mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 morkos, salieras, 0,5 stiklinės pupelių, raugintas agurkas, 0,5 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių, obuolys, 2 virti kiaušiniai, keli marinuoti ar sūdyti grybai, 3—4 šaukštai majonezo, šaukšte..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su daržovėmis

Virta jautiena su daržovėmisIngridientai:600 g jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1kg įvairių daržovių: kopūstų, morkų, ropių, pupelių, žirnių, bulvių, 40 g sviesto užpylimui.Gaminimas Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta vištiena

Troškinta vištienaIngridientai:1kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 20 g sviesto, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, džiūvėsėlių ar miltų, druskos.Gaminimas Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

Virta antiena

Virta antienaIngridientai:1 kg antienos, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų, kardamono, kmynų), prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), 20 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta di..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir jogurto apkepas

Daržovių ir jogurto apkepasIngridientai:100 g varškės, 200 g miltų, 100 g smulkių rudųjų lęšių, kiaušinio trynys, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 3 šaukštai aliejaus, stiklinė daržovių nuoviro, 6 morkos, stiklinė natūralaus jogurto, pusė šaukštelio maltų kmynų, pagal skon..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių ir vištienos apkepas su sluoksniuota tešla

Daržovių ir vištienos apkepas su sluoksniuota tešlaIngridientai:1 kg įvairių šaldytų daržovių (žirnelių, kukurūzų, morkų ir pan.); 2 vištienos filė gabaliukai; 1 stiklinė grietinėlės; 3 valg. š. miltų; 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; Druskos ir pipirų; A..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: darzoviu ir grybu apkepas