20 rezultatų ieškant "ciobreliu"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su alyvomis
Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..
Recepto vertinimas:
Bulvės su žalumynais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijoms reikės: 1 kg bulvių, 300g mažų svogūnų, 350g rūkyto kumpio, 1 raudonosios arba žaliosios paprikos, 3 šaukštų aliejaus, 3/4 stiklinės sultinio, čiobrelių, rozmarino, druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nulupkite ir supja..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, druskos, pipirų, lauro lapas, čiobrelių, 400 g svogūnų, 1 kg bulvių, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su veršienos šonkauliais
Makaronai su veršienos šonkauliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g makaronų (lakštinių), 1 kg veršienos šonkaulių, 3 skiltelės česnako, 3 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 l vištienos sultinio, 100 g sviesto, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai majonezo, 1 morka, 1 svogūnas, 1 �..
Recepto vertinimas:
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis
Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 šaukštai aliejaus, 400 g maltos mėsos (faršo), 2 česnakų skiltelės, 530 g konservuotų pomidorų be odelių, 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su čiobreliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 2 kg vidutinio dydžio bulvių, 200 ml daržovių sultinio, 4 šaukštų alyvogių aliejaus, 25 g ištirpdyto sviesto, 12 šaukštelių čiobrelių. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių, Bulves t..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti lašišos kepsneliai
Grilyje kepti lašišos kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 рakelis šviežių čiobrelių, 2.1 citrinos sultys, 3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g), druskos ir pipirų pagal skonį, 5.1 citrina, žiupsnelis stambiai maltų pipirų G..
Recepto vertinimas:
Kelmučių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5g alyvų aliejuje, 40g konservuotų pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Čiobrelių arbataIngridientai:1l vandens, žiupsnelis (apie 10 g) čiobrelių, 1 šaukštas medaus arba cukraus pagal skonį.Gaminimas Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiam..
Recepto vertinimas:
Sūdytos silkės aliejujeIngridientai:500g. sūdytų silkių, svogūnas, maža morka, 200ml. aliejaus, čiobrelių, 2 laurų lapeliai.Gaminimas Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nu..
Recepto vertinimas:
Šlaunelės su vyno padažuIngridientai:4 porcijoms reikės: 4 didelių vištienos šlaunelių, 2 morkų, poro, svogūno, 250 g pievagrybių, 2 šaukštų aliejaus, 2 šaukštų sviesto, 8 šakelių čiobrelių, 2 šaukštelių miltų, 1/2l. sauso vyno, 1/4 stiklinės grietinės, druskos, pipirų.G..
Recepto vertinimas:
Nicos salotosIngridientai:6 porcijos 1 kg bulvių, 375 g šparaginių pupelių, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 ml raudonojo vyno acto, 7-10 šakelės šviežių čiobrelių, 1 ryšelis šviežio daržinio builio, 6 kiaušiniai, 500 g vidutinio dydžio pomidorų, 2x200 g skardinės t..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Graikiškai keptos bulvėsIngridientai:1 kg bulvių, 350 g pomidorų, 150 g vandens, 60 g aliejaus, 12 g česnakų, čiobrelių, petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Nuluptas ir nuplautas bulves supjausykite griežinėliais. Suverskite į kepimui skirtą indą. Ant bulvių sudėkite nuluptus ir..
Recepto vertinimas:
Itališkas Bolonijos padažasIngridientai:60 g svogūnų, 200 g maltos jautienos, 300 g šviežių pomidorų, 150-200 g vandens, 50 g lašinių, 30 g aliejaus, 30 g sviesto, šalavijų, bazilikų, rozmarinų, čiobrelių, lauro lapų.Gaminimas Smulkiai supjaustykite nuluptus svogūnus, lašinius, �..
Recepto vertinimas:
Daržovių iešmeliaiIngridientai:4 nedidelės cukinijos; 4 kieti pomidorai; 50 g fermentinio sūrio; 2-3 valg. š. lydyto sviesto; Čiobrelių; Druskos ir pipirų.Gaminimas Cukiniją supjaustyti griežinėliais, sudėti į verdantį vandenį ir 3 min. pavirti. Išgriebti kiaurasamčiu ir leisti va..
Recepto vertinimas: