Činakai
Ingridientai:
0,5 kilogramo jautienos,
2 svogūnai,
3-4 bulvės,
2 morkos (arba salierai, pastarnokai),
3 skiltelės česnako,
maltų karčiųjų pipirų,
1 arbatiniai šaukšteliai garstyčių,
2 valgomieji šaukšteliai grietinės,
50 gramų sviesto,
druskos,
riebalų kepimui
Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeniu, pasūdyti ir kepti karštoje orkaitėje 30 - 40 minučių. Patiekti tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!