25 rezultatų ieškant "cesnakai"
Daržovių ragu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2- 3 bulvės, stiklinė pupelių, 3 pomidorai, 3 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, šaukštas citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūna..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Česnakų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 dideli česnakai, 2 morkos, 1 stiklinė virtų pupų, 1 stiklinė grietinės, Druska. Gaminimas: Česnakus smulkiai supjaustyti. Pupas perpjauti į dvi dalis. Morkas sutarkuoti. Viską sudėti į dubenį, įdėti druskos, grietinę ir išmaišyti...
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
Mėsos apkepas Ingridientai: Kiauliena: 0.8-1 kg Svogūnai: 2-3 vnt Česnakai: 6 skiltelės Obuoliai: 3-4 vnt Morkos: 2 vnt Fermentinis sūris: 150 g Majonezas: 100 g Prieskoniai Pipirai Druska Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška žuvienėIngridientai:600 g žuvies 3 kiaušinių tryniai 3 česnakai svogūno galva augalinio aliejaus 1 šaukštas citrinos sulčių žalių petražolių pipirų druskosGaminimasŽuvį išdarinėti, supjaustyti ir sudėti į vandens pripiltą puodą. Čia..
Recepto vertinimas:
Vaisių sriuba su česnakaisIngridientai:50 g lukštentų migdolų 100 – 125 g džiūvėsėlių 2 – 3 skilt. česnako 80 g aliejaus 200 g vynuogių 200 g meliono druskos pipirųGaminimasĮ maišiklį sudėkite migdolus, džiūvėsėlius ir kapotus česnakus, maišydami ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su česnakaisIngridientai:4 bulvės 1 citrina aliejaus česnako druskosGaminimasBulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, suberti į pasūdytą verdanti vandenį ir lėtai virti. Kai bulvės išverda (stengtis, kad nepervirtų), vandenį nupilti, o ant bulvių suberti smulki..
Recepto vertinimas:
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.Ingridientai:5—6 bulvės, petražolių lapelių. Padažas. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos. Gaminimas Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvir..
Recepto vertinimas:
Padažas salotomsIngridientai:1 puodelis jogurto, 1/2 puodelio majonezo, 1 vidutinis supjaustytas svogūnėlis, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 arbatinis šaukstelis worcestershire padažo (šio padažo sudėtis: actas, melasa, cukrus, druska, ančiuviai, svogūnai, česnakai), 1/4 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Ananasų mišrainė su česnakaisIngridientai:dėžutė konservuotų ananasų, dėžutė konservuotų kukurūzų, 2-3 skiltelės česnako, 150ml majonezo, petražolės.Gaminimas Ananasus susmulkinti ir sumaišyti su kukurūzais, pridėti grūsto česnako, uždaryti majonezu ir gerai išmaišyti. Ti..
Recepto vertinimas: