Aštri troškinta aviena su ryžiais

Ingridientai:
500 g avienos (minkštimo),
3 svogūnai, 1 skiltelė česnako,
2 šaukštai aliejaus,
1 nedidelis lauro lapelis,
2 gvazdikėliai, druskos,
maltų raudonųjų pipirų,
1 stiklinė ryžių,
3 stiklinės vandens.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtų. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštes (išėmus lauro lapelį ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.

Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!