5 rezultatų ieškant "galiukais"
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Užkandis "Jūros žvaigždė"Ingridientai:300g. miltų, 2 šaukšteliai garstyčių miltelių, 150g. sviesto, 150g. tarkuoto fermentinio sūrio, kiaušinis, pieno patepti, 2 šaukštai sezamo sėklų.Gaminimas Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. P..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su džiovintais pomidorais
Spagečiai su džiovintais pomidoraisIngridientai:60 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 skiltelės smulkinto česnako, 90 g. džiovintų pomidorų, 15 minučių pamirkytų šiltame vandenyje ir stambiai supjaustytų, 400 g. konservuotų pomidorų su sultimis, pomidorus supjaustyti, 500 g. sp..
Recepto vertinimas:
Kiniški viščiukų sparneliaiIngridientai:24 viščiukų sparneliai (perpjauti pusiau ir nupjautais galiukais), 0,5 puodelio rudojo cukraus, 0,5 puodelio sojų padažo, 1 šaukštas malto imbiero, 1 šaukštas garstyčių miltelių, 0,5 šaukštelio česnako miltelių. Gaminimas Iš visų i..
Recepto vertinimas:
Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)
Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)Ingridientai:1 lakštas picos papločio tešlos, druska, aliejus, raudonėliai.Gaminimas Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir ..
Recepto vertinimas: