25 rezultatų ieškant "aviena"
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su obuoliais
Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..
Recepto vertinimas:
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstais
Aviena, troškinta su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir..
Recepto vertinimas:
Su sūriu troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, druskos, pipirų, 4 svogūnai, 2 obuoliai, 2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pabarstyti prieskoniais ir troškinti. Atskirai pa..
Recepto vertinimas:
Su pupelėmis troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, 500 g ankštinių pupelių, 4 pomidorai, 5 bulvės, druskos, kmynų, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Sudėti supjaustytus svogūnus, druskos, įpilti vandens ir troškinti. T..
Recepto vertinimas:
Aviena su pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 2 skiltelės česnako, 2 svogūnai, margarino, druskos, pipirų, 5 pomidorai, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Tada pasūdyti, įverti pipirų, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, sudėti supjaust..
Recepto vertinimas:
Su agurkais ir pupelėmis troškinta aviena
Su agurkais ir pupelėmis troškinta aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, 200 g svogūnų, 200 g pupelių, 200 g agurkų, 200 g pomidorų, 200 g grietinės, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Tada įberti druskos, pipirų, įpilti vanden..
Recepto vertinimas:
Aviena su griežčiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g avienos, 1,5 griežčio, riebalų, druskos, pipirų, šaukštas miltų, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti ir griežčius. Paskui viską sudėti į puodą sluoksniais, apibarstyti druska, pipirais, miltais..
Recepto vertinimas:
Aštri aviena Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, lauro lapas, 2 gvazdikėliai, druskos, pipirų, stiklinė ryžių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti su svogūnais ir česnaku. Tada įdėti prieskonių, įpilti vandens ir ..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas:
Turkiška aviena Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos 100 g nerūkytų lašinių 2 svogūnai 2 morkos 5 rauginti agurkai 2 salierai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis kmynų žiupsnelis pipirų 5 lauro lapai 1 šaukštas acto Gaminimas: Prika..
Recepto vertinimas:
Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..
Recepto vertinimas:
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..
Recepto vertinimas:
Troškinys su avienaIngridientai:3—4 žalios bulvės, morka, 300 g avienos, 0,5kg šviežių kopūstų, svogūnas, lauro lapas, šaukštelis kmynų, druskos.Gaminimas Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulki..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su daržovėmis
Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..
Recepto vertinimas: