MARTINIKIETIŠKAS BANANŲ DESERTAS
Ingridientai:4 bananai (nepernokę),
30 g sviesto,
1-2 taurelės romo,
1 apelsinas,
100 g razinų,
30 g (3 šaukštai) cukraus pudros,
1/2 pakelio vanilinio cukraus,
1 gvazdikėlis.
Gaminimas
Bananus nulupame, perpjauname išilgai į dvi dalis.
Sviestą ištirpiname keptuvėje ar kitame inde, kuriame galima kepti. Sudedame bananus
ir apkepame kelias minutes iš abiejų pusių.
Suberiame cukrų, supilame apelsino sultis, romą, dedame razinas ir gvazdikėlį.
Paviriname keletą sekundžių. Tiekiame su plakta grietinėle.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!