20 rezultatų ieškant "Zele balta"
Varškės pyragas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25- 15 vnt. sausainių 75-100 g sviesto arba margarino Įdarui 200 g varškės arba kasella sūrio 200 ml grietinės 100 g želė cukraus Multi Papuošimui 100 g želė cukraus Multi 1/2 l šviežių arba šaldytų uogų 400 ml uogų skoni..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis apelsinų želė; 1 pakelis vyšnių želė; 200 g. grietinėlės; 2 šaukštai cukraus. Kisieliui: 100 g. šokolado; 1 stiklinė pieno; 1 šaukštas krakmolo; 1 pakelis vanilinio cukraus; truputis aliejaus formelėms patepti..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos su želėIngridientai:1 pakelis vaisių želė, pusė apelsino, 2-3 mėlynos vynuogės, pusė banano.Gaminimas Želė ištirpinti vandenyje, sumaišyti ir sudėti į desertinę vazelę. Puošti apelsino skiltele. Indą atšaldyti. Kai želė sustingsta, supjaustyti kubeliais, vis..
Recepto vertinimas:
Vaisių ir želė desertasIngridientai:1/2l. grietinės, 2 pakeliai vaisių žėlė, vanilinio cukraus, vaisių (konservuotų ananasų arba persikų).Gaminimas Paruošti želė, grietinę išplakti su vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su stingstančia želė, išpilstyti į indelius, kuriuose pridėta..
Recepto vertinimas:
Šokoladinio kisieliaus desertas
Šokoladinio kisieliaus desertasIngridientai:1 pakelis apelsinų želė, 1 pakelis vyšnių želė, 200 g. grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, Kisieliui: 100 g. šokolado, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštas krakmolo, 1 pakelis vanilinio cukraus, truputis aliejaus formelėms patepti.Gaminimas Iš kis..
Recepto vertinimas:
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želė
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želėIngridientai:10 džiūvėsėlių (arba apie 150 g jau sumaltų džiūvėsėlių); 60 g sviesto; 5 valg. š. cukraus; 1 pak. citrinų skonio želė; 250 g braškių; 3 valg. š braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 citrino..
Recepto vertinimas:
Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..
Recepto vertinimas:
Bananinis želė desertasIngridientai:1 pakelis sausainių; ½ stiklinės cukraus pudros; 150 g margarino; 1 trynys; 2 pakeliai citrinų skonio želė; 1 pakelis bananų skonio želė; 5 bananai.Gaminimas Paruošti citrinų skonio želė ir šiek tiek pravėsinti. Margariną ištirpinti su cukrum..
Recepto vertinimas:
Tortas ''Vidurvasaris''Ingridientai:Biskvitui: 4 kiaušiniai, 1/2 stiklinės cukraus, 1 stiklinė miltų,100 g šokolado,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Torto aptepimui: 200 g grietinėlės,2 šaukštai cukraus,1 pakelis griet..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutėIngridientai:Papločiui:75 g sviesto, 1 kiaušinis,50 g cukraus, 300 g miltų.Biskvitiniams lakštams:6 kiaušiniai,300 g cukraus, 250 g miltų,6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių.Vyno ..
Recepto vertinimas:
Skanūs Žele SumuštinukaiIngridientai:4 porcijos.Kelių vaflių ląkštų ,Žele (kokia jums patinka),Saldzios grietinėles (be priedų),Šviežių bananų ar kivių,Tirštos uogienės. GaminimasParuoškite žele. Tuo tarpu kai žele stinks paimkite vaflių ląkštus ir išpjaustykite mažas form..
Recepto vertinimas: