20 rezultatų ieškant "Saldzioji grikine babka"
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 šaukštelio druskos, 2 šaukštai acto, 1/4 šaukštelio pipirų, 6 šaukštai aliejaus, česnako skiltelė, 2 kietai virti kiaušiniai, 100g. ementalio sūrio, 100g. virtos mėsos, 100g. virto kumpio, 100g. dešros, 100g. marinuot�..
Recepto vertinimas:
Makaronai su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g. “spageti” makaronų, 300 g. fermentinio sūrio, 2 didelės morkos, 1 svogūnas, 1 saldžioji paprika, 2 pomidorai, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus kepimui. Gaminimas: Daržoves supjaustyti: morkas supjaustyti plo..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
Kalakutienos troškinys su daržovėmis Ingridientai: 500 g kalakutienos filė 1 baklažanas 1 saldžioji paprika 2 svogūnai 1 pomidoras 2 indeliai po 70g pomidorų pastos Citrina Česnako Baziliko Pipirų Druskos Alyvų aliejaus 1/2 l vandens Paruošimo būdas: Kalakutienos ..
Recepto vertinimas:
Saldžioji mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 morkos, 1 burokėlis, 1 obuolys, 2 šaukštai razinų, pusės citrinos sulčių, 1 šaukštas natūralaus medaus, 1 stiklinė vandens. Gaminimas: Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo maž..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir paprikos mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5-6 virtos bulvės, galvutė svogūno, saldžioji paprika, gera sauja petražolių, maltų pipirų, druskos, aliejaus. Gaminimas: Visus produktus susmulkiname, sumaišome, papuošiame petražolių lapeliais. ..
Recepto vertinimas:
Aštri vištiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 kg vištienos filė; aliejaus.Tešlai: 3 šaukštai miltų; kiaušinis; 2 šaukšteliai maltų raudonųjų paprikų; po 1-1/2 šaukštelio maltų česnakų ir imbierų; žiupsnelis druskos.Padažui: saldžioji paprika; aliejaus; stiklinė..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su vaisias Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. virtos arba keptos vištienos, 2 ananaso griežinėliai, 1 skardinė konservuotų mandarinų [apie 300g.], 2 šaukštai skaldytų migdolų druskos, cukraus, maltų pipirų, 1 saldžioji paprika, 50g. majonezo, 2 šaukštai konjako, ..
Recepto vertinimas:
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..
Recepto vertinimas:
Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 viščiukų krūtinėlės 2 svogūnai 1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika 4 šaukštai sviesto 150 g ilgagrūdžių ryžių 3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio 100 g virto kumpio 2 šaukštai miltų 1 šaukštas kario ..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su saliamiuIngridientai:500 g šviežių bulvių 500 g saliamio 1 svogūnas 1 žalia saldžioji paprika 1 raudona saldžioji paprika 200 ml vištienos sultinio 1 šaukštas raudonėlių maltų juodiejų pipirųGaminimasDidelėje, nesvylančioje keptuvėje nuola..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmisIngridientai:100 g virtos mėsos 100 g sūrio 100 g virto kumpio 100 g dešros 100 g marinuotų agurkų 1 žalia saldžioji paprika 3 maži pomidorai 1 ryšelis ridikėlių 6 šaukštai aliejaus 1 skiltelė česnakas 2 kietai virti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Ispaniškas omletasIngridientai:3 šaukštai alyvų aliejaus, 2 svogūnai, 2 česnakų skiltelės, 1 raudona saldžioji paprika, 4 kiaušiniai, druskos, maltų pipirų, 2 didelės virtos bulvės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių. Gaminimas Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus alyvų alie..
Recepto vertinimas:
Troškinta menkė su lapkotiniais salierais
Troškinta menkė su lapkotiniais salieraisIngridientai:500 g menkės filė, 3-4 salieru stiebai, 4 morkos, 3 šaukštai sviesto arba aliejaus, 1 saldžioji paprika, druskos, maltų pipirų, citrinų sulčių.Gaminimas Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrin..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis graikinių riešutų padaže
Kepta žuvis graikinių riešutų padažeIngridientai:800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji p..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų padažasIngridientai:4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji paprika, česnakų, žalios arba maltos kalendros, šafrano arba maltos ciberžolės, druskos, 2 stiklinės virinto vandens. Gaminimas Susmulkintus graikinius riešutus, ..
Recepto vertinimas:
Tarta su dešraIngridientai:400g. bulvių, 150g. rūkytos dešros, raudonoji saldžioji paprika, svogūnas, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką..
Recepto vertinimas:
TIRŠTA ŽUVIENĖIngridientai:2 lynų galvos, 3 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 3 šaukštai konservuotų kukurūzų, 1 aitrioji maža paprika, 1 saldžioji raudona paprika, 1 šaukštas manų kruopų, mėgstamų prieskonių, laurų lapų.GaminimasLynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po ..
Recepto vertinimas: