Žemaitiški cepelinai
Ingridientai:
1 kg bulvių,
4 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
druska,
200 gramų mėsos faršo,
aliejaus (virimui)
Bulves nuskusti ir išvirti.
Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė.
Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iÑ€maišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį su faršu sulankstyti, susukti, kad susiformuotų ovalo formos cepelinas.
Virti karštame aliejuje.
Pagaminamos 4 porcijos.
Daugiau apie cepelinus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!