ŽELĖ SU DŽIŪVĖSĖLIAIS

Ingridientai:
100 g kvietinių džiūvėsėlių
220 g cukraus
250 ml aviečių arba vyšnių sulčių
1 l vandens
45 g želatinos

Gaminimas
Cukrų ištirpinti karštame vandenyje, užvirinti, praaušinti, supilti išbrinkintą vandenyje želatiną. Pakaitinti, kol želatina ištirps, supilti sultis, nukošti ir maišant suberti džiūvėsėlių trupinius. Supilstyti į formeles, atšaldyti. Prieš tiekiant, formeles keletui sekundžių įleisti į karštą vandenį ir želė išversti į lėkštę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!