25 rezultatų ieškant "konservu"
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Įdaryta cukinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 cukinijos. Įdarui: 1 indelis tunų konservų, 1 virtas kiaušinis, 50 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, muskato. Gaminimas: 2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį i..
Recepto vertinimas:
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Indelis midijų arba kalmarų, 300 gramų šaldytų krevečių, 150-200 gramų žuvies filė, 0,5 kilogramo ryžių, žiupsnelis raudonųjų pipirų, šafrano, druskos pagal skonį. Gaminimas: Perpla..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ galvutės žiedinio kopūsto, ½ cukinijos, 1-2 pomidorai, 2 svogūnai, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, žalumynų (svogūnų laiškų, krapų), prieskonių (druskos, pipirų, „Vegetos“) Padažui: ½ stiklin..
Recepto vertinimas:
Konservuotų ananasų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 370g konservuotų ananasų, 200g krabų lazdelių, 5 šaukštai ryžių, 200g fermentinio sūrio, 1 svogūnas, 250g majonezo. Gaminimas: Ryžius išvirti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Supjaustyti krabų lazdeles, sutarkuoti sūr..
Recepto vertinimas:
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l mėsos sultinio, 500 g žirnelių, 1 stiklinė grietinės, 2 tryniai, druskos, cukraus, petražolių lapelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pipirų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.2 šaukštai kapotų konservuotų ankštinių pipirų truputis maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų Gaminimas: Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską api..
Recepto vertinimas:
Kepsneliai su konservuotais persikais
Kepsneliai su konservuotais persikais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g kiaulienos kumpio, 2.pipirų, druskos, 3.aliejaus, 4.skardinė konservuotų persikų, 5.šaukštas sojos padažo, 6.2 šaukšteliai garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais ir 3 minutes pakepinti ..
Recepto vertinimas:
Konservuoti aguročiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800g aguročio, 20g česnako, petražolių, krapų,120ml aliejaus, 50ml acto, 10g druskos. Gaminimas: Receptas skirtas 1L stiklainiui. Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutr..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Konservuoti baklažanai su daržovėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg baklažanų, 500g morkų, 500g svogūnų, 500g paprikos, 100g česnakų, 100g petražoliųm, 4 šaukštai cukraus, 3 šaukštai druskos, 1 stiklinė aliejaus, 100ml buolių acto, truputi maltų pip..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Konservuoti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2kg burokėlių, 1.5L vandens, 200g acto, 10vnt kvapniųjų pipirų, 10vnt juodųjų pipirų, 4 lapai lauro lapų, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Gaminimas: Išvirkite burokėlius, nulupkite ..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, truputis druskos. Gaminimas: Marinatui paruošti reikės: 300ml vandens, 100 ml acto, 1 šaukštelis druskos, 3 lauro lapeliai, 10 kvapniųjų pipirų, česnako skiltelė. Grybus išvalykite, nupla..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Konservuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg pomidorų, truputis krapų,truputis petražolių, lauro lapų, 1vnt gvazdikėlių, 2L vandens, 4 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus. Gaminimas: Prinokusius pomidorus nuplaukite virintu vandeniu, s..
Recepto vertinimas:
Konservuoti špinatai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg špinatų, 30g druskos, 1.5L vandens, 6g citrinos rūgšties. Gaminimas: Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustyk..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žirneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g išlukštentų žirnelų, 1L vandens, 2 šaukšai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto, 3 vnt. juodųjų pipirų. Gaminimas: Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite �..
Recepto vertinimas:
Konservuotos cukinijos su pomidorais
Konservuotos cukinijos su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2kg cukinijos, 2kg pomidorų, 1vnt čili pipiro, 0.5 vnt raudonojo pipiro, 0.vnt česnako, 200ml aliejaus, 60ml acto, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos Gaminimas: Sumalkite pomidorus..
Recepto vertinimas:
Konservuotos paprikos su pomidorais
Konservuotos paprikos su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3kg paprikos (ankštinių pipirų), 1.5kg pomidorų, 3šaukšteliai druskos, juodųjų pipirų pagal skonį, 100g petražolių Gaminimas: Paprikas nuplaukite, isimkite sėklializdžius..
Recepto vertinimas:
Konservuotos rūgštynės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Rūgštynės, kiek tilps Gaminimas: Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, ku..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA
KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 l konservuotų pomidorų troškinio jums reikės: 1 kg žaliųjų ir raudonųjų saldžiųjų paprikų ankščių, 1 kg pomidorų, 2 arbat. šaukštelių cukraus, 1 arbat. šaukštelio druskos. Gaminimas: Pomidorus nuplaukite, ke..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTOS PUPELĖS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pupelių 2 kg paprikų 1 kg pomidorų 2,5 kg druskos 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai 1 stiklinė acto 0,9proc. 1,5 stiklinės aliejaus po 200g česnako, petražolių šaknų. Gaminimas: Pomidorus, česnakus, ..
Recepto vertinimas: