17 rezultatų ieškant "siam"
Kalėdinis keksas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 „Malsenos“ miltiniai mišiniai šokoladiniam keksui, 0,5 kg džiovintų vaisių (įvairių), 4-5 šaukštai romo. Karališkajam glajui reikės: 5 ½ stiklinės išsijotos cukraus pudros, keturių kiaušinių baltymų, 2 šaukštelių citr..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiamos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700g. virtų bulvių, 200g. svogūnų, 200g. virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai taukų, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti. Gaminimas: Kietesnes bulves pjaustyti gr..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiami ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šaldytų aviečių 75 ml cukraus 300 ml plaktos grietinėlės Gaminimas: Visus ingredientus sudėkite į automatinį maišymo aparatą. Maišykite tol, kol viskas susimaišys ir ledai bus paruošti. Valgyti galima iš karto arba palai..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Keptos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ŽaliuokėsKiaušiniaiMiltaiDruskaPipiraiAliejus Gaminimas: Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame k..
Recepto vertinimas:
Karštas vaisių kokteilisIngridientai:200g vyšnių, 300g ananaso, didelis persikas, 100ml obuolių sulčių, šaukštas cukraus, 80ml vyšnių likerio, 30g sviesto.Gaminimas 1. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. 2. Ananasą supjaustome nedideliais kubeliais. 3. Persiką blanši..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Triple"Ingridientai: 1. 30g Konjakas 2. 30g Degtinė 3. 30g Juodųjų serbentų likeris 4. 10g Ledo gabaliukasGaminimas Visus komponentus sumaišyti ir įpilti į taurę su ledu. Šiam kokteiliui ledą galima nudažyti. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Briedienos šašlykaiIngridientai:500 g briedienos filė, 400 ml baltojo stalo vyno, 4 svogūnai, 200 g lašinių, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, svogūnų laiškų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame ..
Recepto vertinimas:
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas užkandisIngridientai:400 g. jautienos filė, kiaušinio trynys, citrinos sulčių, 2 svogūnai, druskos, 100 g. kapotų kaparėlių be kotelių, po šaukštą susmulkintų krapų ir petražolių, maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. S..
Recepto vertinimas:
Aviečių šerbetasIngridientai:4 porcijos 500 g aviečių, 60 ml citrinų sulčių, 50 ml vandens, 2 šaukštai cukraus, aviečių papuošti, biskvitinių sausainių papuošti.Gaminimas Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiamos varškės bandelės
Greitai paruošiamos varškės bandelėsIngridientai:500 g rupių miltų; 2 arb. š. sausų kepimo mielių; 2 arb. š. druskos; 1 valg. š. cukraus; 400 g varškės; 3 kiaušiniai; Riebalų skardai patepti.Gaminimas Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, c..
Recepto vertinimas:
Lengvai paruošiama silkė (Evelinos)
Lengvai paruošiama silkė (Evelinos)Ingridientai:1 pakelio silkės (geriausia dūmo skonio); 2 nedidelių pomidorų; 1 citrinos arba 2 obuolių; 1 svogūno.Gaminimas Silkę supjaustome gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, pomidorą kubeliais, citriną arba obuolius taip pat kubeliais. Viską su..
Recepto vertinimas:
Keptas obuolių desertas su varške
Keptas obuolių desertas su varškeIngridientai:1 kg obuolių; 500 g varškės; 3 kiaušinių tryniai; 1 citrina; 200 g cukraus; 200 g graikinių riešutų; 50 g manų kruopų; 50 g sviesto; 50 g maltų džiūvėsėlių.Gaminimas Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos..
Recepto vertinimas:
Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)
Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)Ingridientai:Bulvės; paprikos; svogūnai; druska ir pipirai; ½ stiklinės aliejaus; ½ stiklinės balto vyno.Gaminimas Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į k..
Recepto vertinimas:
Mėlynės šaltanosiamsIngridientai:1 kg mėlynių, apie 150-200 g cukraus.GaminimasUogas perrinkti, nuplauti ir leisti vandeniui gerai nuvarvėti. Vandeniui nuvarvėjus, mėlynes supilti į emaliuotą indą sluoksniuojant su cukrumi ir 1-1,5 vai. palaikyt..
Recepto vertinimas: