Varškės salotos su česnakais ir petražolėmis

Ingridientai:
250 g varškės;
100 g česnakų;
30 g petražolių;
30 g citrinos;
1 valg. š. rūgpienio;
40 g graikinių riešutų;
Šiek tiek maltų citrinų žievelių;
Druskos ir ką tik maltų pipirų.
Gaminimas
Česnakus sumalkite mėsmale. Tada sumalkite petražoles. Viską krėskite į medinę grūstuvę ir grūskite iki vientisos masės. Tada į ją krėskite su rūgpieniu sumaišytą varškę. Paskaninkite pipirais, tarkuotomis citrinų žievelėmis, citrinos sultimis ir, jei reikia- pasūdykite. Paruoštas salotas pabarstykite kapotais graikiniais riešutais.

Patarimas: Į šias salotas galima įmaišyti trintų pomidorų bei pagardinti alyvuogėmis ir citrinų griežinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!