TUNO SALOTOS III

Ingridientai:
1 dėžutė tuno konservų,
200 g fermentinio sūrio,
2 virtos morkos,
20 g majonezo,
150 g konservuotų žirnelių,
3 vidutinio dydžio marinuoti agurkai,
2 nedideli mėlynieji svogūnai,
50 g skrebučių.
Gaminimas
Visus produktus (išskyrus tuno konservus ir žirnelius) supjaustome kubeliais. Į stiklinę salotinę produktus dedame sluoksniais, ant viršaus sudedame tuno konservus, užpilame majonezo ir užbarstome skrebučių. Skrebučius ruošiame taip: batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje arba orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!