TUNO SALOTOS III
Ingridientai:1 dėžutė tuno konservų,
200 g fermentinio sūrio,
2 virtos morkos,
20 g majonezo,
150 g konservuotų žirnelių,
3 vidutinio dydžio marinuoti agurkai,
2 nedideli mėlynieji svogūnai,
50 g skrebučių.
Gaminimas
Visus produktus (išskyrus tuno konservus ir žirnelius) supjaustome kubeliais. Į stiklinę salotinę produktus dedame sluoksniais, ant viršaus sudedame tuno konservus, užpilame majonezo ir užbarstome skrebučių. Skrebučius ruošiame taip: batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje arba orkaitėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!