6 rezultatų ieškant "pluteles"
Žemaičių midus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3kg medaus, 2.10 l vandens,3.po 25-50 g apynių ir mielių, duonos plutelė. Gaminimas: Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pu..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su lašišaIngridientai:8 riekės sumuštinių duonos, 2 šaukštai brendžio, 2 šaukštai tirpinto sviesto, 150g. sūdytos lašišos filė, 4g. želatinos, 4 kokteilių vyšnios, žalumynų pauošti.Gaminimas Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkait..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su sūriuIngridientai:8 riekės sumuštinių duonos, 3 gabalėliai ančiuvių filė, 300g. picarelos, 3 šaukštai smulkintų žalumynų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, raudonoji paprika, 30g. sviesto, šaukštas citrinų sulčių, maltų baltųjų pipirų, druskos, salotų lapų.Gamini..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštinių ritinėliaiIngridientai:Forminės baltos duonos riekelių; dešrelių; sūrio.Gaminimas Nuo duonos nupjaustyti pluteles, iškočioti, dėti ketvirtadalį dešrelės ir sūrio gabaliuką, susukti. Dantų krapštukais sutvirtinti kraštus. Dėti į kepimo skardą išklotą foli..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ RAUGINIMASIngridientai:500g burokėlių50g duonos pluteliųvandensGaminimasBurokėlai nulupami. Į inda su žaliais burokėliais sudedamos juodos duonos pluteles ir užpilame karštu (40-60C) vandeniu. Taip paruošti burokėliai pastato..
Recepto vertinimas: