Sluoksniuotas duonos ir varškės gardėsis

Ingridientai:
500 g varškės;
300 g ruginės duonos;
50 g sviesto;
200 g cukraus;
200 ml trintų obuolių tyrės;
200 ml grietinėlės;
Malto cinamono;
Tarkuotų citrinų žievelių.
Gaminimas
Duoną sutarkuokite tarka, apkepinkite ištirpintame svieste, suberkite pusę cukraus ir pagardinkite cinamonu. Varškę ištrinkite su likusiu cukrumi, plakta grietinėle (šiek tiek jos pasilikite papuošimui) ir citrinų žievelėmis. Tada į stiklinį indą sluoksniais berkite duoną, krėskite obuolių tyrę, vėl duoną, tada varškę ir t.t., kol sudėsite visus ingredientus. Papuoškite likusia plakta grietinėle.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!