PYRAGĖLIAI ''ŠlRDELĖS''

Ingridientai:
4-6 vienetams

5 kiaušinių baltymai,
250 g miltinio cukraus,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
200 ml 35% riebumo grietinėlės,
4-6 šaukštai uogienės.
Gaminimas
Kiaušinių baltymus suplakame su miltiniu cukrumi, suberiame vanilinį cukrų ir išplakame iki standžių putų. Plakame 20 minčių. Masę sudedame į konditerinį švirkštą. Kepimo skardą išklojame sviestiniu popieriumi ir švirkštu išspaudžiame 8-12 ''širdelių'', kepame 3 valandas 100 °C temperatūroje.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų, sudedame ant pusės ''širdelių'' ant viršaus uždedame likusias ''širdeles''. Puošiame uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!