Pievagrybių ir brokolių salotos

Ingridientai:
320 g brokolių,
320 g žiedinių kopūstų,
500 g šviežių pievagrybių,
150 g svogūnų,
70 g alyvų aliejaus,
100 g raudonojo vyno,
1 citrinos sultys,
25 g išmirkytų razinų,
truputis pomidorų padažo,
kalendros, laurų lapų,
druskos, pipirų,
petražolių.
Gaminimas
Susmulkintus svogūnus pakepame iki geltonumo, tada sudedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir kepame, kol išsiskiria grybų sultys. Sudedame smulkiais žiedynėliais supjaustytus brokolius bei žiedinius kopūstus ir troškiname 10 min. Po to įdedame pomidorų padažo, supilame raudonąjį vyną, suberiame razinas ir verdame dar 5 min. Salotas patiekiame atvėsusias, pabarstytas susmulkintomis petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!