NEKEPTI ŠOKOLADINIAI PYRAGAIČIAI
Ingridientai:250 g šokolado,
250 g sviesto,
250 g miltinio cukraus.
Riešutų masei:
250 g graikinių riešutų (išlukštentų),
250 g miltinio cukraus,
2 šaukštai grietinėlės.
Glajui:
250 g šokolado,
1/2 šaukšto sviesto,
1 stiklinė vandens.
Gaminimas
Gerai išsukame sviestą su miltiniu cukrumi, sudedame tarkuotą, kiek pašildytą šokoladą. Viską gerai išmaišome, supilame į formą ir pastatome šaltai. Riešutus sumalame ir sumaišome su miltiniu cukrumi, supilame grietinėlę ir išmaišome iki tirštos masės. Ją tepame ant formoje sustingusio šokolado, ant viršaus užpilame iš nurodytų produktų išvirtą glajų. Papuošiame smulkintais riešutais ir atšaldome.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!