20 rezultatų ieškant "uzpilui"
Margos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g fermentinio sūrio, 100 g pievagrybių, 2 saldieji pipirai, 2 obuoliai, apelsinas arba 2 mandarinai. Užpilui: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 250 g jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, ant peilio galo tark..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis maskarponės pyragas
Šokoladinis maskarponės pyragasIngridientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 valg. šaukštų cukraus, 1 žiupsnelio vanilino, 1 kiaušinio, 300 g miltų, 1 pakelio kepimo miltelių, 2 valg.šaukštų migdolų likerio. Įdarui: 150 g šokolado, 2 valg. šaukštų trupintų sausa..
Recepto vertinimas:
Salotos su avokadais ir mandarinais
Salotos su avokadais ir mandarinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 avokadai, citrinos sulčių, 300 g mandarinų, 50 g cikorijų salotų, 0,5 didelės paprikos. Užpilui: 2 šaukštai apelsinų sulčių, šaukštas baltojo vyno acto, 0,5 šaukštelio medaus, druskos, 3 šaukštai alyvuo..
Recepto vertinimas:
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų. Gaminimas: Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkin..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su kiaušiniais
Daržovių salotos su kiaušiniaisIngridientai:10 kiaušinių 300 g šaldytų žirnelių 4 maži pomidorai druskos Užpilui: 50 g liesos varškės 50 g majonezo 2 šaukštai kečupo 50 g susmulkintų svogūnų 125 ml grietinės pipirų maltų saldžiųjų paprikų..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos " Juodasis miškas"
Bulvių salotos " Juodasis miškas"Ingridientai:6-8 porcijos 1,4 kg ankstyvųjų bulvių, 1 nedidelis raudonasis svogūnas, 45 ml (3 šaukštai) raudonojo vyno acto, 45 ml (3 šaukštai) grietinės, 30 ml (2 šaukštai) aštrių garstyčių, 10 ml (2 arb. šaukšt.) kmynų, 250 ml dygminų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Keksas „Saulės bučinys“Ingridientai:Baltai tešlai: 75 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 1 pak. Vanilinio cukraus; 4 kiaušinių baltymai; 150 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 3-4 valg. š. pieno; 125 g kokoso drožlių. Geltonai tešlai: 25 g sviesto arba mar..
Recepto vertinimas:
Citrinų pyragasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; Tarkuota citrinos žievelė; 500 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Užpilui: 75 ml citrinų sulčių; 50 g cukraus pudros;Gaminimas Orkaitę įkait..
Recepto vertinimas:
Lazdyno riešutų pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g sviesto; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 4 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 arb. š. kepimo miltelių; 200 g maltų lazdyno riešutų; Sviesto formai ištepti; Sausainių formai pabarstyti. Užpilui: 150 g cukraus pudros; 2 valg. š. kakavos mi..
Recepto vertinimas:
Varškės krepšeliai su romo užpilu
Varškės krepšeliai su romo užpiluIngridientai:Tešlai: 250 g sausos liesos varškės; 8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus; 6 valg. š. pieno; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 500 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 300 g varškės..
Recepto vertinimas:
Obuolių krepšeliaiIngridientai:Įdarui: 750 g obuolių; 50 g razinų; 60 g cukraus; Citrinos sulčių. Tešlai: 300 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 150 g liesos varškės; 6 valg. š. pieno; 6 valg. š. aliejaus; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Riebalų skardai p..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų tortasIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 75 g cukraus; 1 kiaušinis; 2 valg. š. baltojo vyno; 250 g milų; 2 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai aptepti. Įdarui: 1 kg rabarbarų; 40 g cukraus. Užpilui: 125 ml grietinėlės; 2 kiaušiniai; 50 g cukraus; 1 ar..
Recepto vertinimas:
Mėgėjų tortas su baltuoju vynu
Mėgėjų tortas su baltuoju vynuIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 2 nubraukti arb.š.kepimo miltelių; 140 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 pak.vanilinio cukraus; 2 kiaušiniai; 250 g sviesto arba margarino; Riebalų formai patepti; Miltų kočiojimui. Kremui: 4 arb.š.želatinos; 8 tryniai; ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas su užpiluIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; ½ citrinos tarkuota žievelė; 125 g margarino; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kg vyšnių; 4 valg. š. cukraus; 2 valg. š. maltų sausainių. Užpilui: 3 kiaušiniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Punšo tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 240 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 120 g krakmolo; 120 g miltų; 1,5 nubraukto arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Įdarui: 3 apelsinai; 1 citrina; 3 valg. š. serbentų drebučių; 2 valg. š. romo. Užpilui: 300 g cukr..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais
Vyniotinis su abrikosais ir marcipanaisIngridientai:Tešlai: Apie 200 ml pieno; 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 8 valg. š. cukraus; 4 valg. š. sviesto arba margarino; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis. Įdarui ir užpilui: 300 g konservuotų abrikosų; 400 g marcipanų masės (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas: